Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Cea de-a noua amuletă aduce un avantaj uriaș. Ce a anunțat Irina Fodor

Irina Fodor a anunțat ce bonus uriaș aduce amuleta nouă din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au aflat cine le va juriza preparatele.

Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite Galerie
Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce amuleta 9 din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce avantaj aduce cea de-a noua amuletă a acestui sezon Chefi la cuțite, de la Antena 1. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat ce trebuie să gătească, dar și cine le va juriza preparatele.

Ce avantaj uriaș aduce amuleta nouă la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția anterioară, cei trei chefi au fost nevoiți să gătească fiecare cu câte trei ingrediente impuse. De data aceasta, Irina Fodor a fost ceva mai blândă atât în ceea ce privește tema de gătit aleasă, cât și în privința juratului ce face degustarea pentru amuleta 9 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură veștile, mai ales după provocarea nu tocmai ușoară de care au avut parte în ediția anterioară.

„Sunteți așa, cuminței. Vă e frică de probă, așa-i? Bun, dragii mei. Ați fost destul de cuminți, așa că m-am gândit că e momentul să aveți o probă clasică. Eu cred că o să vă placă proba de astăzi, nu cred că vă va pune vreo problemă. Proba de astăzi se numește simplu, frumos și dulce: caramelizate”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

„Păi eu n-am nicio șansă! Eu n-am fost niciodată cu el la pește!”, a fost prima reacție a lui Florin Dumitrescu.

Pentru cei care nu știu, Cătălin Rizea (soțul celebrei cântărețe Adda), a fost concurent în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Mai mult decât atât, între el și Sorin Bontea există o frumoasă prietenie și nu de puține ori cei doi merg la pescuit împreună.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

Surprizele aduse de Irina Fodor nu s-au oprit aici, căci amuleta pusă la bătaie este una cu totul și cu totul specială:

„Avem o premieră! Ai puterea să alegi un interval de 15 minute din probă în care să muți concurenții din celelalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția chefilor care vor rămâne la bancurile lor”, a zis Irina Fodor.

„Nici nu vreau să mă gândesc! Amuleta asta trebuie s-o câștig neapărat. E de Doamne ferește!”, a fost reacția luii Sorin Bontea.

„Cred că iese haos dacă o dai în ultimele 15 minute”, s-a gândit Florin Dumitrescu.

Așa cum era de așteptat, o asemenea amuletă a pus imediat la treabă imaginația celor trei chefi, care au început să își facă tot felul de calcule și strategii. Totuși, ca să poată pună mâna pe enormul bonus pus la bătaie de Irina Fodor în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să gătească „caramelizate” pentru a-l impresiona pe Cătălin Rizea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Jessica Alves, cunoscută cândva drept Păpușa umană Ken, îi vizitează pe Chefi. Iulia Albu îi uimește pe jurații Chefi la... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Damien i-a uimit pe jurați cu povestea lui de viață. Ce meserie are și prin ce a tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x