Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Gabriel Ovidiu Mînjescu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Prin ce a trecut

Gabriel Ovidiu Mînjescu are 34 de ani și a venit din Germania pentru a demonstra că se pricepe la gătit. Concurentul a făcut dezvăluiri neașteptate în ediția 9 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Gabriel Ovidiu alături de Irina Fodor la Chefi la cuțite Galerie
Gabriel Ovidiu Mînjescu a povestit detalii dureroase, cu lacrimi în ochi, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Plin de emoții, Gabriel Ovidiu Mînjescu a ales să pregătească pentru cei trei jurați o rețetă inedita de ton, cu care a sperat să impresioneze. În timp ce gătea, concurentul a făcut dezvăluiri emoționante despre trecutul său.

Gabriel Ovidiu Mînjescu i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite cu preparatul său, dar și cu povestea lui de viață

În timp ce pregătea o rețetă de tataki de ton cu piure de cartofi dulci, sparanghel și ciuperci, concurentul a fost extrem de emoționat. Cu lacrimi în ochi, el a povestit că provine dintr-o familie săracă, lucru ce l-a determinat să renunțe la școală și să se apuce de muncă la o vârstă fragedă.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

„La 18 ani am plecat în Italia, ca să fac și eu un ban. Nu am fost la școală pentru că nu aveam haine, nu aveam pachețel. Am plecat la muncă în Italia, patronul m-a lăsat într-o rulotă singur la munte, fără apă sau curent. Mi-a fost foarte greu. Aveam 2 genți după mine și 10 euro în buzunar. După două săptămâni mi-am găsit de muncă. Am învățat în șase luni ce n-am învățat în școală. De la să nun știi să zici bună ziua să ajungi sous chef. Pentru mine bucătăria a fost un rost în viață”, a dezvăluit concurentul, cu lacrimi în ochi.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent preparatul din farfurie. Au făcut observații, apoi au dorit să stea de vorbă cu cel care a gătit. În platou și-a făcut apariția Gabriel, care a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

„Din România sunt plecat de la 18 ani, am plecat în Italia. M-au lăsat la o rulotă și am stat acolo, m-au păcălit. Am stat acolo fără curent, fără apă, două zile. Aveam bagaje și 10 euro în buzunar. Am plecat, am urcat într-o mașină cu patru băieți și am plecat. Am găsit două femei pe stradă care vorbeau românește și m-au ajutat. M-am angajat la hrănit 3 găini, la un italian. Am început să învăț despre agricultură, m-a învățat să conduc, am luat carnetul. Am învățat foarte mult. Eram toată ziua la muncă, a zis că își dorea să aibă un fiu ca mine. A murit, din cauza unei zi călduroase. Am venit acasă și am plecat în Germania la porci. Nu mi-a plăcut, am venit în țară și am plecat în Italia, la vândut de tablouri, la curățenie, la licitații”, a dezvăluit concuretul, spre deliciul chefilor.

De asemenea, Gabriel a povestit cum a strâns bani, cum și-a deschis trei restaurante și cum a dat greș, fiind nevoit să se ridice din nou din datorii.

„Am ajuns în Germania la bucătărie. Soția are două universități și lucrează în curățenie. Viața te duce pe alte părți. Totul a început de la o țeapă. Dacă nu eram pe autostrada aia cu 10 euro în buzunar, azi poate nu eram aici”, a zis concurentul, în ediția 9 din sezonul 10 Chefi la cuțite.

„Acum sunt un fel de sous chef”, a mai completat el, extrem de emoționat.

La final, verdictul i-a adus o surpriză uriașă. Cu două cuțite, acesta a primit șansa de-a merge mai departe în competiție.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Iulia Albu, apariție de senzație. Ce preparat surprinzător a pregătit... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Jessica Alves, zisă și „Păpușa umană Ken”, a făcut show. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x