Antena Căutare

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. A luat aproape toate voturile! Cine a câștigat proba de gătit pe echipe

După ce s-au întrecut în pregătirea unore rețete demne de-a fi servite la Business Class, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărltăescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de bandă.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit de la Gina Pistol misiunea de-a pregăti farfurii cât mai gustoase și mai aspectuoase, demne de-a fi servite în timpul unui zbor la Business Class.

citește și: Ce relație e între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, de fapt! Maria Șandru a auzit totul

Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă pe bază de somon, Florin Dumitrescu a mizat pe un file de pește alb, în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-un farfurie cu piept de rață, pară și piureuri.

Cine a câștigat proba de gătit pe echipe în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emoțiile au fost mari, fiindcă votul dat de angajații aeroportului „Henry Coandă” trimite două echipe la duel și, la final, un concurent este eliminat din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu și echipa sa, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu și echipa sa, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Banda a început să meargă, jurații au degustat atent și au analizat fiecare detaliu, de la gust și culoare și până la plating.

citește și: Roxana Blenche a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Apoi, cu multe emoții, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat verdictul.

Dintre toate farfuriile, cea pregătită de Cătălin Scărlătescu a primit de departe cele mai multe voturi: nouă din unsprezece!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Degustare cu peripeții! Ce au descoperit chefii în farfurii... Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. La proba de duel, Gina Pistol a anunțat o temă dificilă, ce i-a încurcat pe concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x