Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă! Ce surpriză a anunțat, chiar în ultimele minute

Finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 se apropie cu pași repezi și nu doar concurenții au emoții, ci și jurații! De data aceasta, în proba de gătit pe echipe, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și, ca o adevărată zeița Fortuna, a oferit spre tragere la sorți trei bilete cu trei bugete diferite.

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei.

Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emoțiile sunt mari și toți concurenții rămași în competiție își doresc extrem de mult să ajungă în marea finală a sezonului 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

La un moment dat, Sorin Bontea s-a întâlnit cu Florin Dumitrescu în cămară și i-a reamintit faptul că deține o amuletă specială, prin care poate obliga două echipe rivale să facă schimb de bancuri de lucru.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu s-a prins de acest potențial ridicol și a început să gătească o omletă, având totodată grijă să vadă ce gătește Sorin Bontea.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Acesta, spre marea surpriză a tuturor, a pregătit o pară fiartă, desertul folosit frecvent de Cătălin Scărlătescu în sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Totuși, timpul a trecut, iar Florin Dumitrescu nu și-a folosit amuleta, așa că atunci când ceasul a anunțat că bucătarii sunt al jumătatea probei, haosul s-a dezlănțuit în bucătărie.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

În ultimele două minute, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă puternică vrea să folosească! Acesta a oferit echipei sale încă 15 minute de gătit, pentru a salva situația pe ultima sută de metri! Cei trei jurați mai au încă multe amulete, iar sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de marea finală, așa că fiecare bonus trebuie folosit, mai ales atunci când de acesta poate depinde soarta întregii echipe.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Sorin Bontea l-a păcălit pe Cătălin Scărlătescu, la proba de gătit! Ce i-a făcut... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x