Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Gestul neașteptat făcut de Zannidache, după eliminare! Toți au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul”

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat.

Chefi la cuțite 2020. Gestul neașteptat făcut de Zannidache, după eliminare! Toți au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul” Galerie
Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur.

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag.

citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Ionuț Belei a întrebat dacă nu cumva Sorin Bontea poate face vreo magie sau poate folosi vreo amuletă ca să-l salveze pe Zannidache, dar de data aceasta, verdictul nu se poate schimba.

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Acuzații de trădare! Ce gest a neașteptat a făcut un concurent din echipa lui Scărlătescu... Blondă și sexy! Imagini incendiare cu Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite. Cum arăta concurenta acum 5 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x