Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Gina Pistol a reușit să-i uimească pe toți cu o apariție de-a dreptul spectaculoasă, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul spectaculos și surprinzător din toate punctele de vedere. Sute de concurenți și-au încercat norocul, dar în bootcamp au reușit să ajungă doar cei care au reușit să treacă peste etapa degustărilor pe nevăzute cu bine.

Au urmat apoi probe menite să scoată în evidență nu doar talentul culinar al concurenților, ci și priceperea sau pasiunea pentru gătit. Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit tunici și fiecare și-a format o echipă din șapte bucătari.

Gina Pistol, apariție de zeiță în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții dau cel de-al treisprezecelea battle culinar. De data aceasta, emoțiile sunt ceva mai mari, fiindcă finala se apropie cu pași repezi și bucătarii rămași în competiție își doresc cu cardoare să pună mâna pe marele trofeu.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie și au sperat să primească o temă ușoară, perfectă pentru a le netezi calea către semifinala și finala „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

La un moment dat, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol, îmbrăcată într-o superbă rochie de culoare aurie, luxuriantă.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Pe fundal s-a auzit piesa „Banii” a trupei Partizan și acesta a fost momentul în care chefii s-au gândit că ținuta și piesa sunt, de fapt, indicii cu privire la tema următoarei probe.

„M-am îmbrăcat în aur, dragii mei. Și vreau să vă îmbrac și pe voi în aur. O să fie pe opulență sau nu, depinde cum vă este norocul. Astăzi mă numesc zeița Fortuna”, a anunțat frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul, dar mai ales ținuta aleasă de frumoasa Gina Pistol.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Cum au ajuns prieteni Zannidache și Alex Velea. Mesajul care i-a schimbat destinul: "Dă-mi putere ca să dau și eu m... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă neașteptată la proba de gătit pe echipe! Ce a anunțat Gina Pistol: „Atăzi sunt ze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x