Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Pierdere dureroasă pentru Sorin Bontea! Ce concurent a părăsit competiția

Lovitură grea pentru Sorin Bontea, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, juratul a pierdut un concurent extrem de drag lui.

Chefi la cuțite 2020. Pierdere dureroasă pentru Sorin Bontea! Ce concurent a părăsit competiția Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit farfurii gustoase, demne de un bairam din anii 80-90.

Degustarea a fost făcută de membrii celebrei trupe Mandinga. După ce au analizat atent fiecare farfurie, aceștia l-au desemnat câștigător pe Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea a pierdut un concurent în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Intrate la duel, echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite” au primit misiunea de-a găti rețete cât mai savuroase, folosind legume bio.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Chiar dacă inițial proba a părut simplă, iată totuși că emoțiile și-au spus cuvântul și greșelile s-au cam ținut scap de unii dintre concurenți.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

Timpul de gătit s-a scurs rapid și apoi a venit degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Aceștia au acordat note și apoi, pe baza punctajului general, a venit și verdictul.

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea l-a pierdut pe Zannidache Edmond Hubert, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Peripețiile trăite de Florin Dumitrescu, la degustare! Ce a descoperit... Chefi la cuțite 2020. Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x