Antena Căutare

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Sabotaj în echipa lui Sorin Bontea? Ce a pățit Maria Șandru

Tensiunile au atins cote uriașe în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Și de data aceasta, în echipa lui Sorin Bontea s-a dezlănțuit haosul.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru cei care nu știu, Sorin Bontea a rămas cu patru concurenți în echipa, după ce i-a pierdut pe Roxana Vasile, Vlăduț Manoliu și Romică Romașcu.

Acum, în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, juratul încearcă pe cât posibil să stea departe de duel și de riscul de-a mai pierde un concurent.

Scandal și certuri în echipa lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

citește și: Adda a venit la „Chefi la cuțite” cu o surpriză uriașă pentru Cătălin Rizea, soțul ei

Cel care a ales tema de gătit pentru cea de-a zece confruntare a fost Cătălin Scărlătescu. Acesta și-a folosit una dintre amulete și a impus tuturor să pregătească rețete cât mai gustoase de paste făcute în casă!

Sorin Bontea în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, jurizarea de la „Chefi la cuțite” va fi făcută de barmani cu experiență, așa că misiunea celor trei echipe este aceea de-a pregăti mâncăruri cu adevărat spectaculoase.

Timpul de gătit este extrem de scurt, așa că fiecare minut contează. De aceea, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut mare grijă ce rețete au ales și au supravegheat atent fiecare mișcare făcută de bucătarii din echipele conduse de ei.

citește și: Gina Pistol, apariție senzuală într-o rochie ce i-a lăsat coapsele la vedere

La un moment dat, haosul s-a dezlănțuit în echipa condusă de Sorin Bontea. Practic, acesta a atras atenția că sosul bechamel pregătit de concurenți este un real dezastru și s-a gândit că fie cei din echipa sa nu știu rețeta, fie a fost modul lor de-a o sabota pe Maria Șandru, cea care a fost aleasă drept lider în cadrul acestei bătălii culinare. Nu a durat mult și inclusiv Ionuț Belei, cuțitul de aur, a ajuns în „vizorul” lui Sorin Bontea! Ce alte detalii au mai iesit la iveală?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Florin Dumitrescu, reacție neașteptată! Ce s-a întâmplat cu Roxana Blenche... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi! Ce i-a reproșat lui Robert Vasiliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x