Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Sorin Bontea l-a păcălit pe Cătălin Scărlătescu, la proba de gătit! Ce i-a făcut

Situație complet neașteptată și strategie după strategie, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a reușit să-l păcălească pe Cătălin Scărlătescu în cel mai surprinzător mod posibil.

Sorin Bontea, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, tema probei de gătit pe echipe a depins de norocul fiecărei echipe.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, de data aceasta, fiecare echipă va avea un buget special, ales în urma unei trageri la sorți.

Sorin Bontea l-a păcălit pe Cătălin Scărlătescu, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Sunt trei bugete. Unul foarte mare, pe opulență și bogăție. Unul mijlociu spre mare și unul normal, nu aș zice că e ieftin. Este greu să faci minuni, în general, când bugetul este mic. Dar la Chefi la cuțite nimic este imposibil. Este genul de probă care scoate la iveală factorul wow sau factorul bau-bau! Bugetul cel mai mic este de 30 de ron, cel mai greu o să fie la bugetul mare, în valoare de 150 de lei”, a dezvăluit Gina Pistol.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei.

Sorin Bontea, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Fără să stea mult timp pe gânduri, Sorin Bontea s-a întâlnit în cămară cu Florin Dumitrescu și i-a reamintit acestuia că are o amuletă ce îi permite să oblige două echipe să facă schimb de bancuri.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

După ce „a bătut palma” cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea s-a întors în bucătărie extrem de relexat, cu ideea de-a face o pară specială, fiartă. Planul său secret a fost acela de a-l „faulta” pe Cătălin Scărlătescu.

Minutele au trecut, iar Cătălin Scărlătescu s-a prins de „mișcarea” rivalilor săi, așa că a făcut o omletă și a urmărit extrem de atent ce face Sorin Bontea, gata oricând să preia bancul de lucru al rivalului și să îi ofere acestuia o simplă omletă!

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Totuși, lucrurile nu au decurs conform planului, iar surprizele s-au ținut lanț în bucătărie, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supăra... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă! Ce surpriză a anunțat, chiar în ultimele m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x