Antena Căutare

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Sorin Bontea, mișcare neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce a decis pentru echipa sa

Aventura și emoțiile uriașe continuă, în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt mai pregătiți ca niciodată de o nouă confruntare culinară!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Data trecută, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” și-au luat rămas bun de la Roxana Vasile din echipa lui Sorin Bontea. În prezent, din cei șapte bucătari pe care îi avea inițial doar patru concurenți au mai rămas să poarte tunicile cu dungi: Adrian Luca, Ionuț Belei (cuțitul de aur), Silviu Costan (Foca) și Maria Șandru.

În timp ce toată lumea aștepta să-și facă apariția frumoasa Gina Pistol, pentru a anunțat tema și jurații din cel de-al zecelea battle culinar, iată că au ieșit la iveală detalii incredibile despre concurenți.

Sorin Bontea, decizie neașteptată pentru echipa sa, în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Din spusele lui Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) din echipa lui Cătălin Scărlătescu, echipa cu tunici în carouri de la „Chefi la cuțite” are o strategie secretă de-a fraterniza cu echipa cu tunici în buline, pentru a demoraliza pe cei patru concurenți rămași în conducerea lui Sorin Bontea.

citește și: Gina Pistol, apariție senzuală într-o rochie ce i-a lăsat coapsele la vedere

Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când cele două echipe s-au coalizat și au început să se susțină și să stea împreună, spre marea surprindere a celorlalți, din echipa lui Sorin Bontea.

Un alt detaliu uimitor a fost atunci când Sorin Bontea a ales drept lider în proba de gătit pe echipe pe Maria Șandru. Decizia a venit după ce, în trecut, Ionuț Belei a deținut acest rol și a avut ceva dificultăți, iar greșelile nu au întârziat să apară.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ce face Zannidache, după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Tânărul a dat lovitura cu o piesă nouă... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Gina Pistol, apariție senzuală într-o rochie ce i-a lăsat coapsele la vedere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x