Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Surpriză la degustare! Cătălin Scărlătescu: „Am descoperit cea mai bună farfurie din tot concursul”

Ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și presărată cu multe situații neașteptate! După duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Surpriză de zile mari la degustare, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, la proba de duel au intrat toți concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu și câte trei bucătari din echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că, de data aceasta, ingredientul obligatoriu este ciocolata.

Degustare cu surprize în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Acesta trebuie combinat cu un alt ingredient, unic pentru fiecare concurent. Au urmat emoții uriașe și momente greu de imaginat.

citește și: Pierdere grea pentru Sorin Bontea! Ce concurent a fost eliminat

Piper roșu, busuioc, mentă, fructul pasiunii, vanilie, tonka, păstârnac, morcovi, mălai, proseco și măr, iată ingredientele aflate sub cloșurile misterioase, pregătite de Gina Pistol. Acestea au fost împărțite între concurenți și apoi cronometrul a pornit, la „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

Concurenții au gătit fel și fel de rețete cu ingredientele impuse, în speranța că vor reuși să treacă peste această probă cu bine.

La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat note. Acesta a fost momentul în care unul dintre jurați a descoperit „cea mai bună farfurie din tot concursul”.

Chefi la cuțite 2020. Duel cu ingrediente periculoase! Ce rețete trebuie să pregătească concurenții... Chefi la cuțite 2020. Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x