Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă neașteptată la proba de gătit pe echipe! Ce a anunțat Gina Pistol: „Atăzi sunt zeiță”

Surpriză de zile mari în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! De data aceasta, Gina Pistol a pregătit pentru concurenți o temă specială.

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Frumoasa prezentatore a îndrăgitului show culinar i-a surprins pe toți cu o apariție senzațională. Îmbrăcată cu o rochie aurie extrem de senzuală, Gina Pistol a oferit încă de la început indicii despre provocarea pregătită pentru cea de-a treisprezecea bătălie culinară din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„M-am îmbrăcat în aur, dragii mei. Și vreau să vă îmbrac și pe voi în aur. O să fie pe opulență sau nu, depinde cum vă este norocul. Astăzi mă numesc zeița Fortuna”, a anunțat frumoasa Gina Pistol.

Ce temă de gătit au primit concurenții în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Le știe ăsta pe toate, ca un om mare”, a exclamat Sorin Bontea, extrem de surprins de abilitățile colegului său de-a intui ce probă urmează, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

„Într-adevăr, sunt trei bugete. Unul foarte mare, pe opulență și bogăție. Unul mijlociu spre mare și unul normal, nu aș zice că e ieftin. Este greu să faci minuni, în general, când bugetul este mic. Dar la Chefi la cuțite nimic este imposibil. Este genul de probă care scoate la iveală factorul wow sau factorul bau-bau! Bugetul cel mai mic este de 30 de ron, cel mai greu o să fie la bugetul mare, în valoare de 150 de lei”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Auzind care este proba pentru cea de-a treisprezecea bătălie culinară din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a decis să-l pună pe Kani (Andrei Hîncu) să extragă biletul cu bugetul, bazându-se pe faptul că tânărul este extrem de norocos. Totuși, în cazul în care lucrurile nu ies bine, acesta a anunțat și ce plan de răzbunare are!

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

„Vreau bugetul mic. Dacă te prind cu bugetul mare te tund, te tund eu. Pe mijloc doar, fix aici și acum”, l-a anunțat Florin Dumitrescu pe Kani (Andrei Hîncu).

Jurizarea va fi făcută de cei mai curajoși oameni ai aerului, adică de parașutiști. Sunt oameni cu meserii diferite, dar cu o imensă pasiune pentru adrenalină și pentru săriturile de la înălțime.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Ce bugete au primit Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu? Află totul urmărind clipul video de mai sus din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x