Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Trei echipe intră la duel! Pe cine a salvat Sorin Bontea, cu amuleta

Situație în premieră, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, trei echipe intră la duel, în proba de gătit individual!

Sorin Bontea și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La proba de gătit pe echipe, concurenții s-au întrecut în rețete futuriste, venite parcă din anul 2050. Juriul din ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero.

Vă reamintim că Florin Dumitrescu a făcut o combinație de piept de rață cu Sait Jacques, trufe și foie gras, Cătălin Scărlătescu a mizat un piept de prepeliță cu o combinație extrem de colorată de piureuri, în timp ce Sorin Bontea a făcut tot posibilul pentru a pregăti un delicios mușchi de vită cu creveți (surf and turf).

Trei echipe au intrat la duel, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Jurații au degustat atent preparatele și au votat în funcție de preferințe. Banda a început apoi să meargă, scoțând la iveală voturile din ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

Chefi la cuțite 2020. Banda de foc a adus o premieră! Ce scor au avut echipele, după degustare... Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei și-a folosit amuleta și a blocat concurenți! Probă incredibil de grea, la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x