Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Ce muzică face Theo Costache, concurentul eliminat din echipa lui Chef Florin Dumitrescu

Theo Costache a plecat din echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu, în sezonul 9 de la Chefi la Cuțite. Suport, încurajări, schimb bun de energii și multe mulțumiri. Asta a rămas în urma lui Theo, un concurent cu înclinații artistice.

Theo Costache, îmbrăcat în tunică alb albastră, privește spre camera foto Galerie
Theo Costache, fost concurent Chefi la cuțite 2021, în echipa lui Chef Florin Dumitrescu, și pasiunile lui. Este actor, cântăreț, producător muzical | Antena1

Theo cu H. Fost concurent Chefi la cuțite 2021, actor, cântăreț, producător muzical. Când lansează o piesă, este încântat de ce i-a ieșit. Sau aproape încântat. Pentru că este muncă multă până să spună că este mulțumit de ceva. A recunoscut chiar el asta, la Observator, într-un singur cuvânt cu care se autodescrie: perfecționist.

Când toți îi spun că i-a ieșit bine o melodie, el spune „Băi, nu-i chiar așa. Mai am de lucru”. Din ideea asta s-a tras și numele melodiei „Nu e cine știe ce”, lansată în 2020 și care, la nici un an distanță, are aproape 300.000 de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Theo Costache, fost concurent Chefi la cuțite 2021, a moștenit dragostea pentru muzică din familie

Theo Costache, fost concurent Chefi la cuțite 2021, este de meserie actor, dar este foarte apreciat și ca producător muzical, și cântăreț.

Theo iubește muzica de când se știe, pe la 6 ani a început să se joace cu diverse instrumente, iar cu vocea cântă de pe la 12-13 ani. Tatăl lui și frații au avut o trupă, iar străbunicul a fost membru al Orchestrei „Barbu Lăutaru” a Filarmonicii de Stat „George Enescu”, prima orchestră de stat de muzică populară din București.

Citește și: Ce a spus Theo Costache după eliminarea din show-ul Chefi la cuțite 2021

Pe măsură ce s-a dezvoltat, Theo a început să lege conexiuni cu tot felul de artiști, la întâlnirile cu ei prin studiouri. Așa a ajuns să compună pentru Adda, Damian Drăghici sau Skizzo Skillz.

Artistul crede că muzica se îmbină perfect cu actoria. El a terminat Colegiul Național Dinu Lipatti și U.N.A.T.C și este în prezent actor la Teatrul Nou și Teatrul de Artă din București.

De gătit, gătește de prin liceu. A început mai mult de nevoie, pentru că mama era plecată la serviciu, iar tatălui lui nu îi place deloc să facă de mâncare. Theo recunoaște și că prima meserie pe care și-a ales-o în copilărie a fost cea de bucătar pe un vapor.

Theo Costache a fost al doilea concurent pe care Chef Florin Dumitrescu îl pierde în acest sezon. A spus că este recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o la Chefi la Cuțite și nu regretă absolut nimic.

Theo Costache are aproape două mii de subscriberi pe Youtube, unde primește tot timpul aprecieri la videoclipuri, și mii de urmăritori pe Instagram.

Chefi la cuţite, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Echipa albastră pierde al doilea bucătar în sezonul 9... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Echipele au amuțit când au aflat proba pentru al patrulea battle. Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x