Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 e una supremă! Ce avantaj uriaș aduce

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucărie pentru a descoperi ce surpriză le-a mai pregătit Gina Pistol, la amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Florin Dumitrescu și Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” e una extrem de puternică | Antena 1

În sezonul trecut al îndrăgitului show culinar, cei trei chefi au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a câștiga cât mai multe amulete, pe care le-au folosit apoi în timpul diferitelor bătălii culinare pe echipe. p

Orice avantaj contează și poate schimba radical deznodământul unor înfruntări în bucătărie, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat în bucătărie și au așteptat să descopere ce surpriză a pregătit Gina Pistol pentru amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce avantaj puternic aduce amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Totuși, zâmbetul larg al frumoasei prezentatoare i-a cam dezarmat pe cei trei bucătari și surpriza a fost de proporții atunci când aceasta a dezvăluit ce aduce duelul!

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit

„V-am pregătit o amuletă cum nu s-a mai văzut până acum, dragii mei. V-am obișnuit, de câteva sezoane încoace, cu câte o amuletă specială în fiecare sezon. O amuletă peste celelalte amulete. Însă acum, în sezonul 9, amuleta amuletelor ia cu totul altă valență, de bine dar și de rău, pentru că știți cum e: dar din dar se face rai…sau iad! Tema de astăzi se referă o formă geometrică în 3D. Vorbim de un cerc în 3D, așa că tema este sfere. De-a lungul celor nouă sezoane au fost amulete și amulete, am schimbat concurenți, am schimbat bancuri de lucru, am salvat concurenți de la eliminare și uneori i-am salvat de la eliminare cu alții. Am dat minute în plus și minute în minus, v-ați oferit avantaje. Amuleta de astăzi, dragii mei, se numește Double Trouble, adică pericol la dublu. Și spune așa: Combină puterea a oricare două amulete ale celorlalți doi chefi ce au fost jucate deja și construiește-ți amuleta supremă”, a dezvăluit Gina Pistol.

Florin Dumitrescu și Gina Pistol

Amuleta 10 este una extrem de puternică

Amuleta 10 i-a luat complet prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și reacțiile acestora au fost pe măsură.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

„Eu am rămas fără cuvinte”, a mărturisit Sorin Bontea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E una dintre cele mai deștepte amulete, poți să faci orice, să faci ravagii”, a mai adăugat Florin Dumitrescu la final.

De data aceasta, degustarea va fi făcută de Ioana Romanescu, un celebru antreprenor din România, specializat în cupcake-uri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Actorul Marius Damian îi ia la „roast” pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, la Chefi la cuțite... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Sorin Bontea, la proba de amuletă. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x