Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Sorin Bontea, la proba de amuletă. Ce s-a întâmplat

În ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, proba de amuletă i-a dat multe bătăi de cap lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu gătind în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu a țipat la Sorin Bontea, în ediția 10 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, Gina Pistol a pregătit juraților o amuletă cu totul și cu totul specială, cu un avantaj extrem de puternic pentru cel care reușește să o câștige.

Practic, bonusul îi permite deținătorului său să combine puterea a două amulete pe care le au ceilalți doi chefi, ce au fost jucate deja, pentru a obține o amuletă supremă.

Florin Dumitrescu s-a enervat pe Sorin Bontea la proba de amuletă, în ediția 10 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Și fiindcă avantajul este unul atât de puternic, și proba este una pe măsură. În ediția 10 din sezonul 9 la emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit misiunea de-a găti rețete respectând ideea de sfere.

Cătălin Scărlătescu a ales să facă un mousse de ciocolată „în toate sferele și stratosferele”, cu un curry de zmeură și inserții de mango.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 a fost oferită de Ioana Romanescu! Cine a câștigat bonusul suprem

„Vreau să fac constelația din care vin eu, reproduc Calea Lactee în farfurie”, a dezvăluit acesta, extrem de mândru de ideea sa culinară.

Cel mai tensionat dintre toți a părut să fie Florin Dumitrescu și, atunci când Sorin Bontea a umblat în frigider pe lângă ingredientele sale puse la răcit, acesta a făcut o criză de nervi.

Sorin Bontea în bucătăria „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea gătind la „Chefi la cuțite”

„A înnebunit Dumitrescu. Gata, nu mai fac, nu mai fac, levitez”, a glumit Sorin Bontea despre colegul său de platou.

„Niciodată, dar niciodată la Chefi la cuțite nu m-am consumat atât de mult. Deci efectiv m-a rupt psihic. Nu mai sunt bun de nimic, nu știu cum o să ajung la finalul zilei”, a fost dezvăluirea făcută de juratul care a părut puțin copleșit de emoții

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Bui Hong Nhung e vietnameza îndrăgostită de România! Ce a dezvăluit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 e una supremă! Ce avantaj uriaș aduce... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x