Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta zece. Ștefan Popescu a dat verdictul. Ce a urmat

Ștefan Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta zece de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului.

colaj foto cu stefan popescu, irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Ștefan Popescu a fost cel care a făcut degustarea preparatelor și a decis cine merită amuleta în ediția 10 din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Cea de-a zecea amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu un avantaj extrem de puternic, ce i-a intrigat pe chefi: șansa ca deținătorul amuletei să aleagă un interval de 30 minute din timpul probei de gătit în care concurenții din celelalte două echipe să găteasacă folosind o singură mână.

După ce a degustat cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Ștefan Popescu a decis cine a câștigat amuleta 10 de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Cine a câștigat amuleta zece de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ștefan Popescu a dat verdictul

Amuleta zece i-a surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă avantajul pus în joc de Irina Fodor este unul pe cât de râvnit, pe atât de periculos pentru pierzători. Indiferent de proba de gătit, de preparatul ales sau de momentul în care este folosită, această amuletă poate schimba radical deznodământul unei bătălii culinare.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Pentru a pune mâna pe acest super avantaj din ediția 10 din sezonul 10 Chefi la cuțite, cei trei îndrăgiți jurați au fost nevoiți să pregătească rețete de fine dining folosind avocado drept ingredient-vedetă.

Emoțiile au fost mari și fiecare a încercat să găsească cea mai bună combinație de ingrediente. În goana după bonus, fiecare chef și-a pus toate speranțele în farfuria pregătită. Florin Dumitrescu a ales să facă o porție de fattoush cu creveți (o salată libaneză cu crutoane din lipie). Cătălin Scărlătescu a mizat pe un rulou de avocado cu ton și mousse de avocado cu dressing de mere și ou de prepeliță poșat. Sorin Bontea a ales să pregătească un file de lup de mare cu cartofi rosti, ou poșat și piure de avocado.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Cel care a făcut degustarea a fost Ștefan Popescu, un jurat greu de impresionat și care „nu cruță” niciodată.

„Este cel mai controversat jurat, căci încearcă să se joace cumva cu mințile noastre și ajunge să fie prea aspru”, a zis Florin Dumitrescu, în ediția 10 Chefi la cuțite, din sezonul 10.

„Amestecă, nebunule, nu mai arunca pe acolo cu toate alea! Ai, de mama mea!”, a zis Scărlătecu atunci când a văzut primele impresii ale lui Ștefan Popescu.

„N-ai mâncat așa ceva de când ești tu”, a țipat și Sorin Bontea, când i-a venit rândul.

„Ne-am cam enervat un pic pentru felul în care a jurizat”, a zis Dumitrescu, supărat că salata lui cress nu a fost apreciată, ci dată deoparte.

Apoi, ușile s-au deschis și Ștefan Popescu și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10, alături de Irina Fodor.

„Ne-a ținut în suspans”, au zis aceștia, așteptând verdictul.

De data aceasta, amuleta zece a fost câștigată de Sorin Bontea, spre supărarea adversarilor săi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Aljab Wobi Hatem i-a surprins pe jurați cu ținuta sa. Ce cadouri le-a adus din Yeme... Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a accidentat la jocul din culise. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x