Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a accidentat la jocul din culise. Ce a pățit

În ediția 10 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, cei trei jurați au avut parte de un nou joc de culise, însă Florin Dumitrescu s-a accidentat. Ce s-a întâmplat, de fapt.

colaj foto cu florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu Galerie
Florin Dumitrescu s-a rănit în timpul jocului din culise, în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

Una dintre noutățile acestui sezon Chefi la cuțite constă în faptul că fiecare ediție aduce un joc de culise la care sunt puse la bătaie unul, două sau trei jetoane, în funcție de complexitatea jocului. La final, cel care adună cele mai multe jetoane primește un avantaj important. În ediția 10 din 21 septembrie 2022, Florin Dumitrescu s-a accidentat în cel mai neașteptat mod posibil.

Florin Dumitrescu s-a accidentat la jocul de culise din ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10

După ce au degustat câteva preparate și le-au jurizat, iată că a venit momentul ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să meargă în culise, pentru un nou joc menit să le aducă jetoane.

Nu mică le-a fost însă surpriza atunci când au ajuns în zona de relaxare și au observat faptul că Irina Fodor lipsește. În schimb, privind mai atent, aceștia au observat pe una dintre mese săgeți, arcuri, pix și hârtie, dar și trei jetoane.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Băieții! Avem joc. Nu e Irina. Tragem cu arcul”, au zis chefii entuziasmați, atunci când și-au dat seama despre ce joc de culise este vorba, de fapt.

Curios, Florin Dumitrescu a luat imediat arcul și a vrut să exerseze, dar apoi a regretat amarnic, fiindcă un moment de neatenție l-a făcut să se accidenteze într-un mod cât se poate de dureros.

„La joculețul de astăzi am tras cu arcul și bineînțeles că m-am rănit”, a zis el, arătându-și semnele cu care s-a ales.

Și fiindcă era determinat să câștige, acesta a căutat rapid o metodă de-a juca, dar protejându-și mâna cu pricina.

„Păi n-ai voie, măi frate! Trebuie să te accidentezi! O să strigăm numai medic! Medic!”, a fost replica lui Sorin Bontea, în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Abia acum am înțeles eu îmbrăcămintea medievală la arcași”, a zis Florin Dumitrescu, în timp ce își înfășura eșarfa primită cadou de la unul dintre concurenți pe mâna rănită, ca să se protejeze de alte posibile răni.

Apoi, rând pe rând, cei trei titani ai bucătăriei au tras cu săgeata și au încercat să adune un număr cât mai mare de puncte, pe care le-au notat cu multă atenție în tabel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10, ca să descoperi cât de bine s-au descurcat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta zece. Ștefan Popescu a dat verdictul. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Clarvăzătoarea Sunita și fiicele sale, Lovența și Shakira, au gătit pentru chefi. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x