Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda. Scărlătescu, gest neașteptat

Banda a adus verdictul la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Toți s-au mirat când au văzut cine a câștigat cel de-al patrulea battle, în ediția din 22 mai 2023. Un moment surprinzător a fost atunci când Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul.

Colaj cu Chefii în Chefi la cuțite Galerie
Banda a adus verdictul la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit o probă inedită în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. După degustare, banda a dezvăluit ce echipă a câștigat cel de-al patrulea battle, dar și cine intră la duel și riscă astfel o eliminare.

Ce echipă a câștigat cel de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 25 din data de 22 mai 2023

De data aceasta, echipa roșie a avut misiunea de-a găti gulie, echipa gri s-a ales cu zucchini, iar echipa neagră a ales ardeiul gras. Fiecare echipă a trebuit să gătească leguma primită în trei moduri diferite, așa că proba n-a fost una tocmai ușoară.

Totuși, în dorința de-a evita duelul și riscul de-a ajunge la eliminare, fiecare dintre cele trei echipe a încercat să pregătească un preparat cât mai gustos și cât mai aspectuos. Timpul alocat gătitului a fost de 60 de minute, însă emoțiile au făcut ca acesta să pară că s-a scurs mult mai rapid.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda. Scărlătescu, gest neașteptat

Pe utlima sută de metri, în ultimele minute ale probei, haosul s-a dezlănțuit în bucătărie și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să țipe nervoși, dând indicații pentru montatul farfuriilor.

Apoi, rețetele au fost trimise la degustare. Rând pe rând, invitații speciali au gustat din fiecare ingredient din cele trei farfurii și au încercat să decidă ce rețetă le-a plăcut mai mult.

Când banda a început să meargă, atmosfera din platou a devenit de-a dreptul greu de suportat. Inițial, mulți au crezut că echipa neagră are cele mai multe șanse să câștige. Lucrurile s-au schimbat atunci când banda a început să meargă și să aducă voturile, căci cele mai multe voturi au mers către echipa roșie a lui Sorin Bontea și cea gri a lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluiri din intimitate. Cu ce fel de mâncare special a cucerit-o chef-ul pe soția lui

„Băi, ești nebun?! Nu avem nicio farfurie? Îmi venea să urlu de nervi, îmi venea să plâng. Mai aveam puțin și explodam!”, a mărturisit Scărlătescu supărat.

Când banda aducea ultimele farfurii, Scărlătescu a fost atât de supărat încă a dat cu piciorul în coșul de gunoi și a părăsit platoul. Anica a izbucnit în lacrimi și cuțitul de aur a încercat s-o consoleze.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta și a schimbat un concurent. Cine a venit în locul lui Mario... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x