Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut juratul

După ce a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, Pavel Gherghe a luat o decizie complet neașteptată: aceea de a returna cuțitul de aur!

Pavel Gherghe în culisele Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Pavel Gherghe a dorit să refuze cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu pentru a ajunge în echipa lui Sorin Bontea | Antena 1

În ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Pavel Gherghe a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu.

Totuși, tânărul s-a întors în culisele îndrăgitullui show culinar și a vrut să-i returneze acestuia cuțitul, pe motiv că îl admiră mai mult pe Sorin Bontea. Situația a fost una extrem de delicată și, așa cum era de așteptat, chefii au fost uimiți.

Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur oferit de Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Băi, deci Pavel, fii atent ce îți spun. S-ar putea să nu mergi mai departe. Să nu ajungi în echipe. Omul care a dat cuțitul înapoi a plecat la primul battle. Exisăt posibilitatea să nu te iau în echipă, nu te baza pe asta”, i-a zis Sorin Bontea.

„Chef, m-am hotărât, rămân”, a zis apoi concurentul, după ce s-a gândit mai bine și a preferat cuțitul de aur, pentru locul sigur din echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Vincenzo Manna e italianul ce i-a făcut pe jurați să cânte! Ce a gătit

„Am avut un moment, un moment prost. Se mai întâmplă. Chiar dacă am avut momentul ăla de nebunie în care am vrut în bootcamp, acum mă simt bine că am luat cuțitul de aur și mă duc direct în echipe. Și eu m-am surprins după aia de decizia pe care am luat-o”, a mărturisit apoi Pavel Gherghe.

În timp ce făcea aceste dezvăluiri lui Speak, concurentul a dat din nou ochii cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Juratul care i-a oferit cuțitul de aur a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că un șut în fund e un pas înainte. O să le demonstrez că pot să merg mai departe și după bootcamp”, a zis tânărul la final.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Adrian Savin de la „Insula iubirii” i-a surprins pe chefi! Ce dezvăluiri a făcut

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a oferit cuțitul de aur! Cine e Pavel Gherghe... Sorin Bontea, videoclipul amuzant la care prietenii virtuali au râs în hohote. Prin ce peripeție a trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x