Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Banda de foc a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat al optulea battle

În ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, banda de foc a dezvăluit cine a câștigat al optulea battle. Verdictul dat de juriul format din groomeri a fost unul complet neașteptat.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand in bucataria chefi la cutite Galerie
Chefii au așteptat cu sufletul al gură verdictul adus de banda de foc, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Pentru cel de-al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti rețete suprinzătoare, atât din punct de vedere al aspectului, cât mai ales din punct de vedere al gustului.

Ce echipă a câștigat al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Totuși, lucrurile s-au complicat radical atunci când Irina Fodor, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, a anunțat că al optulea battle obligă echipele să gătească folosind doar șase ingrediente, în afară de cele clasice: sare, piper, ulei și apă.

Sorin Bontea a folosit doradă, spanac, cartof, unt, icre de somon și morcov, în timp ce Florin Dumitrescu și echipa albastră a selectat bacon, pui, ciuperci, unt, mălai și smântână.Cătălin Scărlătescu, în schimb, a mizat pe un tartar pentru care a folosit ton, avocado, ceapă verde, usturoi, soia și lime.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Degustarea a fost făcută de un juriu special format din groomeri, adică din hairstyliști de animale. Părerile acestora au fost destul de împărțite, dar banda de foc a scos la iveală faptul că marele câștigător al acestui battle este Sorin Bontea. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu s-a enervat și a răbufnit, din nou. Înainte de verdict, acesta a dezvăluit un detaliu complet neașteptat despre rivalii săi.

Degustarea a fost făcută de hairstyliști de animale 

Degustarea a fost făcută de hairstyliști de animale

„Sunt convins că Bontea ațâță focul acolo să-l facă pe Scărlătescu să își spună: Arde-l pe Dumitrescu. Bontea nu are amulete să le joace, și atunci le joacă pe ale lui Cătălin, Cătălin fără să își dea seama. Te manipulează Bontea cum vrea el”, a mărturisit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Apoi, după ce banda a anunțat că echipa verde a câștigat cu cinci puncte din unsprezece, liderul echipei albastre i-a adus alte reproșuri lui Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Duelul opt i-a speriat pe concurenți. Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x