Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Cine a câștigat al cincilea battle. Ce verdict a adus banda. Ce reacții au avut chefii

După ce au degustat farfuriile, invitatele de la Asociația femeilor motocicliste din România au decis cine a câștigat cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Verdictul a adus reacții neașteptate.

Colaj cu chefii și echipele sezonului 11 Chefi la cuțite alături de bandă Galerie
După ce au degustat farfuriile, invitatele de la Asociația femeilor motocicliste din România au decis cine a câștigat cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pregătit pentru concurenți o provocare de zile mari: ruleta ingredientelor.

După ce și-au făcut curaj, cei trei chefi au descoperit ce surprize le-a adus norocul, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune. Când preparatele au fost gata, acestea au fost degustate de către doamnele de la Asociația femeilor motociclist din România, care au votat ce preparat le-a plăcut mai mult. Apoi, banda a adus verdictul. Cine a câștigat al cincilea battle, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 23 mai 2023.

Cine a câștigat al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce verdict a adus banda în ediția 26 din data de 23 mai 2023

Fiecare echipă și-a dat silința să pregătească o farfurie cât mai gustoasă. Deși emoțiile au fost mari și Sorin Bontea a complicat proba cu o amuletă ce îi obliga pe cei din echipa neagră și pe cei din echipa gri să vorbească numai în versuri. Când farfuriile au fost gata, preparatele au fost trimise la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat

Doamnele din Asociația femeilor motocicliste din România au degustat atent fiecare preparat și au punctat gustul, dar și prezentarea. Emoțiile concurenților au crescut considerabil atunci când banda a început să meargă și să aducă voturile oferite în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Lupta a fost destul de strânsă între echipa gri și echipa roșie. Nu mică a fost bucuria atunci când Florin Dumitrescu a văzut că a reușit să câștige acest battle.

„E atât de dulce victoria asta!”, a zis Florin Dumitrescu mândru.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

„Gătiți bine, dar fără cap”, a zis Sorin Bontea concurenților săi, pe care a încercat să îi încurajeze înainte de duelul din ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

„Sunt terminată psihic! Mă depășește situația”, a zis Amalia supărată.

„Mă cam enervează pesimismul ăsta din echipă, mai ales la Amalia. Trebuie să am o discuție cu ea”, a zis Mario Zahariea, înainte de duel.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Amalia Mihart (Esa) l-a enervat pe Constantin Onuț. Ce a făcut concurenta, fără reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x