Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Ce avantaj a ales și de ce

În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică, ce a dat multe bătăi de cap rivalilor.

Colaj cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Anica la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică, ce a dat multe bătăi de cap rivalilor | Antena 1

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvăluit faptul că, de data aceasta, chefii nu se vor întrece la ghicitori, ci își vor testa norocul la ruleta ingredientelor. La scurt timp după ce cronometrul a pornit, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat că folosește o amuletă. Când au auzit despre ce avantaj este vorba, rivalii săi au început să își facă griji.

Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Ce s-a întâmplat în ediția din 23 mai 2023, la Antena 1

Fiindcă norocul a fost de partea lui în acest sezon și a reușit să adune numeroase avantaje, Sorin Bontea a decis să pună la bătaie o nouă amuletă, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. A folosit un avantaj ca să încurce rivalii și să își ajute echipa să câștige această probă.

Toți au făcut ochii mari atunci când au aflat ce avantaj a ales să folosească liderul echipei roșii.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

„Dragii mei, echipele adverse vor trebui să vorbească numai în versuri. Echipa care nu respectă regula primește un minut freeze, de fiecare dată”, a fost avantajul pus la bătaie de Sorin Bontea, în cadrul celui de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

„După ce că sunt vai de mama mea, după ce că nu am câștigat nicio probă, mai trebuie să vorbim și în versuri, dacă nu ne dă freeze”, a zis Cătălin Scărlătescu supărat.

„Bine, bine, vorbim în rime. Dar cine mai gătește bine dacă vorbim în rime?”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

„Dragii mei, vreau să vă văd poeți!”, a zis Bontea încântat de faptul că a încercat să încurce rivalii.

Totuși, Florin Dumitrescu a fost mai mult decât încântat atunci când Iustin Cîmpeanu din echipa sa a venit cu o idee salvatoare: să repete cuvântul ales pentru rimă, ca să nu piardă timpul căutând un alt cuvânt potrivit.

Totuși, pentru Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa gri, această amuletă a fost o adevărată provocare și, din neatenție, a atras pentru echipa sa un minut de freeze.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle. Ce au fost puși chefii ... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x