Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut

Costi Ioniță a reușit să îi impresioneze pe jurați cu un preparat cu totul și cu totul special, dar și cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Costi Ioniță în platoul Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Costi Ioniță a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Unu​l dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost celebrul Costi Ioniță, un artist care nu mai are nevoie de vreo prezentare.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cântărețul a ales să facă o rețetă extrem de sănătoasă de pateu de spirulină.

Ce dezvăluiri a făcut celebrul Costi Ioniță în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După ce chefii au degustat preparatul, Costi Ioniță și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și acesta a fost momentul în care artistul a impresionat prin dezvăluirile făcute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați

Am aflat despre acesta că este vegan de doi ani și vegetarian de aproape un deceniu. În urmă cu ceva timp, acesta s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și, la sfatul unui reputat chirurg din țara noastră, acesta și-a schimbat radical stilul de viață.

Costi Ioniță în fața juraților, la „Chefi la cuțite”

Costi Ioniță i-a surprins pe jurați cu noul său stil de viață

„Dacă nu făceam asta, azi sigur nu mai eram aici”, a dezvăluit Costi Ioniță, spre marea surprindere a juraților „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi la proba pentru amuletă! Ce s-a întâmplat

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță a surprins cu un preparat neașteptat! Ce mâncare inedită a gătit chefilor... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Matei Godeanu i-a uimit pe jurați, deși are doar 12 ani! Ce a gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x