Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut show în bucătărie! Ce au gătit

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu sunt vloggeri și au decis să vină în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descopere cine gătește cel mai bine.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Antena 1

Cei doi tineri de 22 și respectiv 32 de ani sunt din București și au decis să vină la „Chefi la cuțite” pentru a se convinge dacă fac echipă bună la gătit sau nu.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceștia au decis să facă o pizza cu blat de conopidă.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut dezvăluiri inedite în ediția 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Practic, blatul tradițional din pizza este înlocuit cu un amestec din conopidă, parmezan și ou. În cel mai savuros mod posibil, cei doi s-au sfătuit, s-au tachinat și au încercat să obțină un preparat cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut

După ce au terminat de gătit, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Extrem de emoționați, aceștia au privit cu mult interes reacțiile juraților și au sperat că vor avea parte de laude.

Cei trei bucătari au analizat atent preparatul din farfurii și și-au dat seama că este vorba despre o pizza cu blat de conopidă.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut la „Chefi la cuțite”

În mod surprizător, la masa jurizării s-a iscat o discuție aprinsă, lucru ce nu a fost pe placul lui Cătălin Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am aflat despre Marilu Dobrescu că a fost model internațional și apoi a ales să devină creator de conținut. Tânăra i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale și cu modul incredibil prin care l-a cucerit pe partenerul său, Iustin Petrescu, un muzician care face terapie prin muzică.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marian Cernat a anunțat cine primește amuleta 12! Surpriza a fost uriașă... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță a surprins cu un preparat neașteptat! Ce mâncare inedită a gătit chefilor...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x