Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Matei Godeanu i-a uimit pe jurați, deși are doar 12 ani! Ce a gătit

Un alt concurent surprinzător din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Matei Godeanu, în vârstă de doar 12 ani! Extrem de pasionat de gătit, acesta i-a uimit pe jurați.

Matei Godeanu gătind în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Matei Godeanu i-a impresionat pe jurații „Chefi la cuțite” cu pasiunea sa pentru bucătărie | Antena 1

Elevul din București a dezvăluit faptul că se bucură extrem de mult atunci când are șansa să gătească și, de fiecare dată când tatăl său îi cere anumite rețete, le face cu mult drag.

Totuși, Matei Godeanu preferă să facă deserturi și se laudă că este extrem de priceput la lava cake, un dulce pe care l-a pregătit de peste o sută de ori.

Matei Godeanu i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„În bucătărie mă simt cel mai relaxat. Parcă e o mână de la Dumnezeu bucătăria. Eu vreau să mă fac bucătar, m-aș vedea într-un restaurant cu mari chefi din Statele Unite sau din alte țări la marile concursuri”, a dezvăluit puștiul, în timp ce și-a pregătit mâncarea aleasă.

Extrem de pasionat de tot ce înseamnă bucătăria, Matei Godeanu a ales să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un mușchi de porc dijonez.

După ce au degustat mâncarea puștiului, cei trei jurați au fost mai mult decât surprinși să descopere că totul a fost pregătit de un copil de doar 12 ani.

Extrem de curioși, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au pus numeroase întrebări pentru a afla cât mai multe detalii despre tânărul concurent. Frază după frază, aceștia și-au dat seama că au în fața lor un posibil viitor chef de succes.

Chiar dacă a avut și ceva greșeli, puștiul a primit două cuțite și șansa de-a merge în bootcampul din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Mi-a crescut inima în mine când ma primit acest cuțit”, a fost reacția fericită a concurentului.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x