Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, chiar în timpul celui de-al 17-lea battle, Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu.

colaj foto cu florin dumitrescu si brigitta la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florin Dumitrescu a certat-o pe Brigitta Gheorghe în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Situație tensionată în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Florin Dumitrescu s-a supărat atât de tare pe Brigitta Gheorghe încât nu și-a mai putut stăpâni nervii și a izbucnic.

Brigitta l-a enervat pe Florin Dumitrescu în timpul celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Se pare că au ieșit scântei în timpul celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, mai ales atunci când Brigitta a ales să ia decizii ignorând indicațiile date de Florin Dumitrescu.

„Ai ales orezul care nu trebuie, de care nu am nevoie. După ce eu îi spun nu îl trage la tigaie, nu avem timp de așa ceva, avem alte chestii de făcut, hai să terminăm burgerii...Ea a tot ținut-o pe a ei!”, a zis Florin Dumitrescu, destul de supărat.

Citește și: Ce au zis Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre Brigitta

„Am zis eu să pun orezul în tigaie, nici nu se uita la mine. Așa că mi-am permis să pun orezul în tigaie, că vom folosi orezul făcut de mine la final”, a zis Brigitta, ignorând indicațiile chef-ului.

„Nu știu, are așa o căpoșenie cruntă! Știe el mai bine, că de aia e el acolo în locul ăla și nu tu!”, a zis Raluca, intrigată din nou de încăpățânarea de care a dat dovadă Brigitta în această situție, în timpul celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Vai de mine, dar eu ți-am zis să nu faci asta! Ești încăpățânată! Dacă eu spun nu, nu!”, a țipat Florin Dumitrescu nervos, atunci când a văzut ce a făcut concurenta.

„A luat tigaia și a aruncat-o cu totul la gunoi și apoi a ținut un discurs din ăsta cum că eu nu-l ascult”, a zis Brigitta în testimoniale.

Citește și: Brigitta și Florica Baboi, dezvăluiri fără reținere la duel. De ce s-au criticat

„Ți-e greu să înțelegi, măi Brigitto, pe bune?! Ai idei fixe din astea, de nu poți să depășești momentul?! Mai are sens dacă zic ceva, dar tu faci oricum de capul tău?!”, a țipat Florin Dumitrescu.
„Înțeleg, nu am făcut-o intenționat”, a zis Brigitta.

Apoi, echipa a stat în freeze timp de un minut, iar liderul echipei de aur roz a răbufnit, devenind foarte supărat pe toată această situație.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce au făcut Sorin Bontea și Florin Dumitres... Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle. Ce a făcut Sorin Bontea pentru TItus A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x