Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Brigitta Gheorghe

Un concurent a fost eliminat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Brigitta Gheorghe.

Brigitta Gheorghe a fost eliminată în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Antena 1

Ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 a fost o adevărată „călătorie” culinară în jurul lumii. După un battle savuros și un duel menit să testeze imaginația și priceperea concurenților, Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 23 noiembrie 2022.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 23 noiembrie 2022

Cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o ghicitoare și o listă de țări. Fiindcă a ghicit răspunsul, Florin Dumitrescu a fost cel care a ales câte trei țări pentru fiecare echipă, ce a primit astfel misiunea de-a pregăti câte trei rețete. Și-a ales pentru el și echipa lui America, Japonia și India. Lui Sorin Bontea i-a dat Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

Timp de 60 de minute, tigăile au sfârâit și farfuriile s-au umplut de tot felul de delicii din toate colțurile lumii. La final, degustarea a fost făcută de instructori de condus defensiv și aceștia au decis că victoria revine echipei de aur galben, spre marea surpriză a lui Cătălin Scărlătescu, fericit că a scăpat să aibă un concurent a fost eliminat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 23 noiembrie 2022.

Apoi, celelalte echipe au intrat la duelul ce a decis cine a părăsit competiția.

„Dragii mei, mai aveți un pas, îl treceți voi și pe ăsta! Călătoria culinară, dragii mei, continuă tot peste șapte mări și șapte țări, dar cu o altă listă. Și, de data asta, veți avea fiecare doat câte o țară și nu o să v-o alegeți voi, ci un coleg! Dragii mei, vă arăt întâi despre ce țări este vorba: Spania, România, Italia, Grecia, Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria și Turcia”, a zis frumoasa Gina Pistol, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Apoi, prezentatoarea a invitat fiecare concurent să tragă un bilețel din bol și, în ordinea de pe hârtie, fiecare concurent a ales o țară pentru un rival.

Paco a ales Turcia pentru Manciu, Oxi a dat Germania pentru Flori, Gigi a dat Ungaria pentru Brigitta, Raluca a ales Anglia pentru Gabi, iar acesta din urmă a ales pentru Oxi Grecia, Brigitta a ales pentru Gigi România, în timp ce Flori a ales Spania pentru Raluca.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce au zis Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre Brigitta

Emoții, tensiuni și chiar lacrimi, așa se poate descrie pe scurt cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. La final, degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au acordat puncte pentru gust, aspect, complexitate, plating și imaginație. Apoi, s-au întâlnit cu Gina Pistol și au așteptat verdictul pentru a afla ce concurent a fost eliminat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 23 noiembrie 2022.

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când a ieșit la iveală faptul că Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 10, farfuria ei obținând cel mai mic punctaj: 9 puncte.

Întoarsă în bucătărie, aceasta și-a luat la revedere de la colegii săi și vorbind despre toată experiența trăită de-a lungul celor 17 battle-uri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis... Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Titus Antonescu în competiția Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul pe I...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x