Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Mario Zahariea a fost eliminat. Ce au găsit chefii în farfuria lui. Ce reacție a avut soția lui

Un concurent a fost eliminat în ediția din 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Pentru că farfuria lui a fost cea mai slabă dintre toate cele pregătite la duel, Mario Zahariea a fost eliminat din competiție.

Colaj cu chefii și Mario Zahariea la eliminare Chefi la cuțite Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția din 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite a adus o victorie pentru echipa roșie și la duel au intrat echipa gri și cea neagră. La duelul din ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au avut misiunea de-a pregăti o farfurie unde să existe trei texturi diferite. Chefii au degustat preratele și au votat, iar la final, un concurent a fost eliminat. Este vorba despre Mario Zahariea din echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

Mario Zahariea a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezoznul 11, ediția 27 din data de 24 mai 2023. Ce au zis chefii

Ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a adus o nouă eliminare. Ziua a început cu o probă de gătit cu totul și cu totul neașteptată pentru cei trei chefi. Gina Pistol a anunțat că fiecare echipă trebuie să pregătească o farfurie care să conțină 11 elemente diferite. Când timpul alocat gătitului s-a terminat, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de artiși ai Orchestrei Simfonice din București. Aceștia au analizat fiecare element și decizia n-a fost una ușoară, căci vorbim de un total de 33 de elemente. Până la urmă, fiecare a ales platoul care i-a plăcut cel mai mult.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. George Popescu a avut parte de un incident neașteptat în timpul duelului. Anica a intervenit

Banda a început să meargă și a adus un val uriaș de emoții. Primele farfurii de vot au avut culoarea roșie. Deși lupta a fost una strânsă între concurenții lui Bontea și cei ai lui Scărlătescu, victoria a revenit echipei roșii. La due au intrat echipa gri și cea neagră, iar tema de gătit a fost una la fel de interesantă: 3 texturi diferite.

Fiecare concurent a încercat să aleagă o rețetă cât mai bună și să profite cât mai mult de timpul alocat probei de gătit, pentru a nu eliminat. La degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat preparatele atent și au acordat notele care au decis ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11, ediția 27 din data de 24 mai 2023.

Citește și: Ce mesaj a transmis Daniel Dragomir, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11

Apoi, chefii s-au întâlnit cu Gina Pistol și cu concurenții și toți au așteptat cu sufletul la gură să afle ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11. Toți au fost uimiți atunci când s-a aflat că se va pleca acasă cu 3 puncte. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost foarte dezamăgiți de rezutatele slabe. Au fost și note mari, precum cele 12 puncte obținute de Anica și de Florin Borșaru.

Spre final, în platou au mai rămas la final Mariana Zinner, Iustin Cîmpeanu și Mario Zahariea. Concurenta din echipa gri s-a salvat, însă a început să plângă.

„Hai mă mamă, că e bine. Nu mai plânge, că e bine. Mergi în bucătărie”, a încercat Florin Dumitrescu s-o consoleze.

Farfuria cu trei puncte a fost adusă pentru exemplificare. Așa s-a văzut că în farfurie carnea a fost crudă și nu s-a putut mânca.

„Nu puteam să accept că am pierdut. Nu înțelegeam unde am greșit în momentul ăla!”, a zis Mario Zahariea, atunci când a văzut că este eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

La final, Mihaela, soția lui, concurentă în echipa roșie, a fost fericită că Iustin s-a salvat, însă a fost tristă că a plecat soțul său.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. George Popescu a avut parte de un incident neașteptat în timpul duelului. Anica a interven... Ce mesaj a transmis Amalia Mihart de la Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a fost criticată. Ce detaliu i-a surprins pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x