Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cocuța și Bogdan Boantă au făcut show în bucătărie! Ce surpriză au pregătit chefilor

Un moment cu adevărat special din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când am putut să îi vedem pe Cocuța și pe Bogdan Boantă!

Cocuța și Bogdan Boantă gatind la chefi la cutite Galerie
Cocuța și Bogdan Boantă au făcut senzație în ediția 27 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Cei doi simpatici foști concurenți de la „Asia Express” au decis să vină în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a găti o porție de gogoși și una de cupcake, adică de brioșe

Cocuța și Bogdan Boantă au pregătit juraților o surpriză de proporții, în ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Chiar dacă au recunoscut faptul că nu sunt extrem de pricepuți în materie de gătit, Cocuța și Bogdan Boantă au decis să facă echipă, pentru reușita rețetelor. În sezonul trecut, sora acestuia a făcut senzație în bucătărie!

În timp ce au gătit rețetele alese, aceștia au dezvăluiit faptul că relația lor este una „cu năbădăi” și că, de fapt, încă de la prima vedere nu prea s-au plăcut!

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită

După ce au terminat de gătit, cei doi foști concurenți de la „Asia Express” au așteptat în spatele ușilor degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Mai mult decât atât, cei doi au pregătit pentru cei trei titani ai bucătăriei o surpriză de proporții!

Mai exact, Bogdan Boantă și Cocuța nu au venit singuri, ci împreună cu doi dansatori profesioniști din trupa lor de dans! Înarmați cu pancaarde cu „gogoș” și cu un cupcake, deserturile vedetă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dansatorii au făcut un show de zile mari. Apoi, surpriza a fost și mai mare atunci când în platou și-au făcut apariția cei doi concurenți speciali, care s-au recomandat ca fiind „primarii din Titu”!

Așa cum era de așteptat, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu doar că s-au distrat pe cinste, dar au și savurat din plin momentul. Înarmați cu multă energie, aceștia au intrat în dans și au cântat melodia care „i-a bântuit” în tot sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”: „To Tituuuuu”!

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Mataz Alzarau e refugiatul sirian cu o viață de film! Prin ce a trecut ca să ajungă în România

La final, Bogdan Boantă și Cocuța au purtat un dialog savuros cu cei trei chefi și au dezvăluit cu ce s-au mai ocupat în ultima vreme, în contextul epidemiei de coronavirus din România.

Bogdan Boantă și Cocuța gătind la „Chefi la cuțite”

Bogdan Boantă și Cocuța gătind la „Chefi la cuțite”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Normal, noi deschidem drumul. Punem panglica, aranjăm totul”, au răspuns cei doi concurenți.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta „bombă”, ultima din acest sezon! Marco Favini a dat un verdict surpriză

La final, aceștia au fost răsplătiți cu un cuțit de argint, cel care se oferă invitaților speciali din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Oficial, Bogdan și Cocuța au încheiat etapa de preselecții și, în ediția următoare, vom da startul bootcampului!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Rafaela Marcas a povestit prin ce traumă a trecut din cauza coronavirusului! Ce a pove... Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate categoriile de public. Chef Florin Dumitrescu, în topul clasamentului amulet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x