Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut pentru prima amuletă pusă la bătaie de Gina Pistol. Speak a criticat dur farfuriile chefilor și, la final, a decis cine a câștigat bonusul.

Colaj cu Gina Pistiol, Speak și cei trei jurați Chefi la cuțite pe platoul de filmat Galerie
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut pentru prima amuletă pusă la bătaie de Gina Pistol | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a debutat în forță cu o probă de amuletă cu totul și cu totul ieșită din comun. În prima ediție, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut la o probă de gătit pentru amuletă. Gina Pistol a anunțat că fiecare chef are câte 10 cutii de lemn, pe care chefii le vor deschide pe rând, la semnalul dat de prezentatoare. Ingredientul descoperit în interior trebuie gătit atunci, imediat.

Ultima cutie va fi deschisă cu 10 minute înainte de final. Speak a fost cel care a dat verdictul și a decis cine s-a descurcat cel mai bine și cine merită, așadar, să primească prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Speak a criticat farfuriile pregătite de Chefi în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Ce a spus acesta

Cronometrul a pornit și cei patru bucătari s-au apucat imediat de treabă, folosind morcovii găsiți în prima cutie. Totuși, pe măsură ce au deschis cutiile următoare și au descoperit și alte ingrediente, misiunea a devenit una din ce în ce mai dificilă. Cel mai stresat a părut să fie Ștefan Popescu, spre deliciul adversarilor săi. Cum poți combina fistic, morcovi, pecorino, mentă, ciuperci, miel, bulgur, mier și alte ingrediente? Fiecare și-a ales o rețetă în funcție de inspirația avută pe moment, în prima ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina

Apoi, când farfuriile au fost gata, Speak a făcut degustarea și a fost destul de critic cu rețetele primite. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a „înarmat” cu tacâmuri și s-a apucat de analizat mâncarea.

Surpriza a fost mare atunci când acesta a părut că analizează ca un adevărat cunoscător. La un moment dat, chiar și Gina Pistol a fost intrigată și a decis să guste.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

„Hai că deja mă enervezi!”, a zis ea, încercând să înțeleagă ce nu îi place lui Speak la gust.

„Mă băgam sub masă dacă îmi zicea mie”, a zis Ștefan Popescu, văzând ce zice juratul despre preparatele rivalilor săi.

Speak a anunțat cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11

Proba aceasta de amuletă a fost una dificilă, însă fiecare dintre cei patru a dat tot ce a putut mai mult pentru a câștiga un bonus atât de „periculos”.

Apoi, la final, Speak și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 și a dezvăluit cine a câștigat.

„Sper să nu fie a chefului intrus. N-aș vrea să fie la el, am viață grea dacă o să câștige cheful intrus”, a zis el, înainte de-a da marea veste.

Surpriza a fost mare atunci când acesta a anunțat că amuleta merge la Cătălin Scărlătescu.

Apoi, vedeta a mers în culise cu bucătarii și a stat de vorbă cu ei, a descoperit cum arată acum culisele, dar și ce părere a avut despre preparatele degustate.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat despre amuletă. Care sunt noile reguli... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Justin Boar din Hawaii i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce i-au cerut aceșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x