Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Justin Boar din Hawaii i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce i-au cerut aceștia

În prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Justin Boar, un tânăr din Hawaii care a întârziat la întâlnirea cu o româncă pentru a ajunge în fața chefilor. Aceștia au avut o cerință specială pentru concurent.

Colaj cu Justin Boar alături de cei trei chefi în platoul Chefi la cuțite Galerie
În prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Justin Boar, un tânăr din Hawaii care a întârziat la întâlnirea cu o româncă pentru a ajunge în fața chefilor | Antena 1

Sezonul 11 al îndrăgitului show culinar a adus în fața chefilor nu doar concurenți români, ci și din alte țări. Este și cazul lui Justin Boar, un tânăr în vârstă de 31 de ani din Hawaii (Statele Unite ale Americii). Când l-au cunoscut, chefii i-au cerut ceva complet neașteptat.

Justin Boar din Hawaii a întârziat la o întâlnire ca să poată ajunge la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce i-au zis chefii

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a decis să pregătească Spam musubi, o rețetă din Hawaii. Extrem de încrezător în forțele sale și în abilitățile culinare, acesta a făcut show în bucătărie.

„Sunt cel mai bun bucătar din lume și sunt Zeus în bucătărie, voi găti cel mai bun lucru pe care l-au gustat vreodată. Nu am mai făcut niciodată așa ceva”, a zis el optimist, în prima ediție din Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

Concurentul spune că este călător de meserie și că în prezent descoperă România. Aventurier și iubitor de adrenalină, acesta pare că nu stă niciodată în același loc, fiind mereu gata să își facă bagajul și să descopere alte și alte țări.

Când rețeta a fost gata, concurentul a trimis farfuriile la degustare și a așteptat verdictul, extrem de curios să vadă ce reacții stârnesc preparatul său celor trei chefi.

„E un sushi leneș, e un sushi cu parizer, nu pot să cred așa ceva. Du-te, bă! N-ai cum!”, a zis Florin Dumitrescu, uimit de ceea ce a găsit în farfurie, în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

„E mâncare de câini, e plic din ăla!”, a completat el.

Ușile s-au deschis și Justin Boar a început să dezvăluie mai multe despre el. A fost în armată, a fost parașutist în Afganistan, apoi a ales să își schimbe viața. Spune că merge în Hawaii și lucrează câteva luni, apoi, cu banii adunați, călătorește prin lume, la buget redus. Ca să vină la emisiune, tânărul a spus că a întârziat două ore la o întâlnire cu o româncă. Acesta a fost momentul în care chefii i-au cerut ceva complet neașteptat.

Concurentului i s-a cerut să o sune pe tânăra cu care trebuia să se întâlnească, pentru ca chefii să îi „motiveze absența”. Apoi a venit și verdictul: deși n-a primit vreun cuțit, tânărul cu siguranță a făcut senzație cu glumele sale.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x