Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

În prima ediția a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am cunoscut-o pe Maria Barbu, o tânără care i-a uimit pe toți cu dezvăluirile sale emoționante. Tânăra a adus lacrimi în ochii Ginei Pistol.

Colaj cu Maria Barbu, iubitul ei și Gina Pistol la Chefi la cuțite Galerie
În prima ediția a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am cunoscut-o pe Maria Barbu | Antena 1

Concurenta are 28 de ani, este de meserie fotograf și a reușit să emoționeze din plin cu povestea sa de viață.

Maria Barbu e tânăra cu o poveste de dragoste emoționantă. Gina Pistol a fost cuprinsă de lacrimi când a auzit ce a făcut concurenta de la Chefi la cuțite

În urmă cu doi-trei ani, iubitul Mariei Barbu a avut un accident cu motocicleta ce l-a făcut pe tânăr să paralizeze și să ajungă în scaun cu rotile. Sunt de cinci ani împreună, însă accidentul nu i-a îndepărtat, ba chiar a făcut-o pe tânără să lupte și mai mult pentru dragostea sa.

„M-am internat cu el, mi-am luat o saltea și am dormit lângă patul lui. Îl rugam noaptea să atârne mâna ca să îl pot ține de mână când doarme. O lună am stat în spital cu el, a fost casa mea acolo și nu regret nicio clipă treaba asta. Aș face-o la infinit. Nu mă văd fără el!”, a povestit ea în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu

Când i-a auzit povestea, Gina Pistol a fost emoționată până la lacrimi.

„Am suferit foarte mult, 5 zile a stat în comă”, a zis ea cu lacrimi în ochi.

Deși a fost încurajată de mulți să renunțe la iubitul ei și să își vadă de viața ei, Maria Barbu n-a vrut să audă de așa ceva, ci a continuat să îi fie alături tânărului.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

„Legătura mea cu gătitul are legătură cu accidental lui. El gătea, dar când n-a mai putut el să gătească am început să gătesc eu, că eram doar noi. Și o prietenă mi-a zis la un moment dat să mă duc la Chefi la cuțite”, a mărturisit ea în timp ce pregătea o rețetă de supă cremă de cartofi dulci cu țelină și păstârnac.

Când preparatul a fost gata, banda a pornit și a dus farfuriile la degustare. Pentru rețeta pregătită, concurenta a primit două cuțite, de la Florin Dumitrescu și de la Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina... Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, Mario Fresh jurizează amuleta, iar frații Gavril vin la audiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x