Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a debutat în forță și promite să aducă rețete savuroase, povești de viață uluitoare, concurenți din toate colțurile lumii și reguli noi la lupta pentru amuletă! Încă de la început, Cătălin Scărlătescu a propus un pariu pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, înainte de a-l cunoaște pe Matthew Ensanmehr.

colaj foto cu imagini cu catalin scarlatescu, sorin bontea si florin dumitrescu Galerie
Cătălin Scărlătescu a propus un pariu neașteptat pentru Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în prima ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Emisiunea Chefi la cuțite i-a readus pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în fața unei noi provocări: sezonul 11. De data aceasta asta, pe lângă regulile cu care ne-am obișnuit deja în etapa de degustare, lupta va fi condimentată din plin și cu reguli noi la lupta pentru amuletă. Un adversar va găti la cel de-al patrulea banc de lucru și va încerca să câștige li el amuleta pusă în joc. În fiecare ediție, degustarea va fi făcută de un invitat celebru și acesta va decide cine merită bonusul.

Competiția va fi una crâncenă, mai ales că jocul pentru amulete se complică în sezonul 11 Chefi la cuțite. Înainte de a-l cunoaște pe primul concurent, Matthew Ehsanmehr, Cătălin Scărlătescu a avut un pariu de propus colegilor săi de platou, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Matthew Ehsanmehr este concurentul iranian care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu în prima ediția a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11

Primul concurent din prima ediție a acestui sezon este Matthew Ehsanmehr, care are 36 de ani, este de origine iraniană și este de meserie bucătar. Deși avea o afacere profitabilă în domeniul decorațiunilor interioare, acesta a realizat la vârsta de 30 de ani faptul că nu se simte îndeajuns de fericit și de împlinit, așa că s-a reprofilat și a ales bucătăria.

Ca să îi impresioneze pe chefi, concurentul a ales să pregătească o rețetă de orez cu pui, în stil iranian.

Citește și: Imagini cu chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea de la filmările sezonului 11 Chefi la cuțite. Cum au fost surprinși

„Aș vrea să impresionez chefii cu o experiență sută la sută italiană. Aș vrea să se simtă ca și când ar fi în Iranian, într-un restaurant iranian. În momentul în care gătesc, mintea mea se eliberează de toate problemele, gătesc când vreau să mă simt fericit. De obicei, când gătesc, mai și cânt. De aia iese mâncarea mea gustoasă”, a zis concurentul, în timp ce își pregătea rețeta aleasă pentru Chefi la cuțite, sezonul 11.

Apoi, cu multe emoții, concurentul a așezat farfuriile pe bandă și a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de cei trei chefi. Cloșurile s-au ridicat și nu mică a fost surpriza celor trei atunci când au descoperit ingredientele din farfurie. Au încercat să își dea seama cine a putut să gătească un astfel de preparat și, la un moment dat, Cătălin Scărlătescu a făcut un pariu.

„Dacă e un bărbat iranian, atunci voi doi o să mâncați cel puțin jumătate din farfuria următoare, a fost propunerea pe care acesta a făcut-o și pe care Florin Dumitrescu a acceptat-o.

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Matthew Ehsanmehr, spre marea bucurie a lui Cătălin Scărlătescu. Apoi, chefii au dorit să afle mai multe detalii despre concurent și, la final, i-au dat verdictul: cu trei cuțite, acesta a primit șansa de-a merge mai departe, în sezonul 11 al emisiunii Chefii la cuțite.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Sezonul 11 Chefi la cuțite începe în forță! 11 cutii complică la maximum misiunea Chefilor la prima amuletă... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Dan Cruceru a fost pus de chefi să ia o decizie importantă. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x