Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Cine este al doilea concurent eliminat. Mirela Chiroabă a obținut cel mai mic punctaj

Echipa portocalie a mai pierdut un concurent important. După o probă de individuale care i-a pus pe mulți în încurcătură, Irina Fodor a anunțat punctajele obținute. Astfel, Mirela Chiroab a fost eliminată, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

colaj foto concurenti chefi la cutite 27 septembrie 202 Galerie
Cine este al doilea concurent eliminat. Mirela Chiroabă a obținut cel mai mic punctaj, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023 | Antena 1

După un al doilea battle plin de emoție și tensiunii, două echipe au ajuns din nou la individuale. Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea și cei din cea a lui chef Cătălin s-au luptat pentru a rămane în competiție, un o nouă eliminare a avut lor, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

Echipa portocalie și echipa turcoaz au pășit în platou, așteptând verdictul. Cei trei chefi au degustat au atenție preparatele lor și au decis cine părăsește competiția, în a doua ediție de battle-uri.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț total neașteptat la individuale. Ce condiții le-a impus concurenților

Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite 2023, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023

„Foarte multe note de 3. Chefii dau 3 atunci când nu sunt surprinși, când nu există gust, când nu există tehnică. Parcă nu e chiar de plecat acasă, dar nici de Chefi la cuțite. 12 ingrediente - așa suna tema în rest, libertatea totală. V-am explicat proba de foarte multe ori și totuși avem mult mai puține note de 5 decât ieri”, a precizat Irina Fodor, înainte de a anunțat punctajele obținute la proba individuală.

De asemenea, aceasta a ținut să îl întrebe pe Habibi dacă a înțeles că trebuie să gătească cu 12 ingrediente. Deși inițial a spus că da, s-a dovedit că nu a înțeles pe deplin și a specificat că a întrebat-o pe Maripossa ce ar trebui să facă.

„A fost acuzație direct frontală”, a spus aceasta, după ce a auzit explicație coechipierului care a folosit doar 11.

Și Monica din echipa turcoaz a fost pusă în dificultate de probă și a gătit cu 16 ingrediente. „Neatenția m-a făcut să greșesc, eu eram fericită să pun cât mai multe elemente în farfurie”, a mărturisit aceasta.

Prezentatoarea show-ului a început apoi să împartă punctajele și rând pe rând, concurenții din echipa portocalie și din cea turcoaz au început să plece în bucătărie.

Înainte de a anunța cine părăsește competiția Chefi la cuțite, sezonul 12, 3 concurenți au rămas în fața chefilor: Fabian Soare a obținut 10 puncte, Maryoris Hurtado cu 9 puncte și Mirela Chiroabă cu 6 puncte.

Astfel, Mirela Chiroabă, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a părăsit competiția în ediția în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

„Tarta pe care ai făcut-o tu era crudă”, i-a spus chef Sorin Bontea care a pierdut din nou un concurent, după al doilea battle.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț total neașteptat la individuale. Ce condiții le-a impus concuren... Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x