Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Gina Pistol a avut parte de o surpriză imensă, pregătită de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit pentru Gina Pistol o surpriză de zile mari, chiar în prima ediția din sezonuln 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

bucuria Ginei Pistol a fost mare și astfel, cei trei chefi au reușit s-o emoționeze până la lacrimi

Antena 1

Prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță! Cei trei îndrăgiți jurați sunt mai pregătiți ca niciodată să se întoarcă pe platourile de filmare și să dea startul unor noi bătălii culinare.

Totuși, înainte de toate însă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit pentru frumoasa prezentatoare e îndrăgitului show culinar, Gina Pistol, o surpriză cu totul și cu totul specială!

Ce surpriză au pregătit cei trei chefi pentru graviduța Gina Pistol, în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea s-a urcat în mașină și a decis să plece să-l ia de acasă pe Cătălin Scărlătescu. Înainte, însă, i-a dat un telefon, ca să vadă ce face.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

„Bă, mânca-l-ar nenea, nu mă mai deranja, frate, sunt cu mâinile în făină, bă”, a fost replica de milioane a acestuia.

„Știi ce i-am făcut lui Speak, i-am zis să aducă șase sticle de rom. I-am zis că ala se face, se dă șpagă”, s-a amuzat Sorin Bontea de farsa pregătită colegului său de platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, i-a uluit pe chefi. A înotat 18 ore fără oprire

„Doamne, avem de treabă, ăla a înnebunit, săracul! Ești pregătit să ți-o iei sezonul ăsta?”, a fost spus Cătălin Scărlătescu, închizând apoi telefonul.

„Vreau să-l văd pe Scărlătescu plângând, pe Dumitrescu supărat fleașcă. Cu gândul ăsta am plecat azi de acasă, în prima zi de filmare. Să câștig finala”, a mărturisit Sorin Bontea, extrem de sigur de forțele sale.

Odată ajuns acasă la Cătălin Scărlătescu, nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit o copaie plină cu gogoșele rumene și delicioase, pregătite special pentru graviduța Gina Pistol. Apoi, cei doi jurați l-au luat de acasă și pe Florin Dumitrescu și împreună au plecat spre platourile de filmare, acolo unde i-a întâmpinat prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”!

Gina Pistol și cei trei chefi în sezonul 9 Chefi la cuțite

Gina Pistol, surprinsă de cei trei chefi

Dar adevărata surpriză abia apoi a urmat! Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au înțeles că sarcina Ginei Pistol este una dificilă și cu probleme și că trăim vremuri complicate din cauza pandemiei de coronavirus, așa că cei trei bucătari și-au unit forțele și i-au amenajat acesteia o cameră specială, doar pentru ea, unde să se poată relaxa și odihni, ori de câte ori simte nevoia. Așa cum era de așteptat, bucuria Ginei Pistol a fost mare și astfel, cei trei chefi au reușit s-o emoționeze până la lacrimi!

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, declarație de iubire pentru Cătălin Scărlătescu! Ce i-a zis

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 1 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naș... Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Luminița Marcu a făcut un grătar pe cinste și i-a uimit pe chefi cu o dezvăluire nea...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x