Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sorin Bontea a avut o premoniție înaintea jocului de amuletă. Ce avantaj a pus în joc Gina Pistol

În a doua ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea a avut o premoniție înainte ca Gina Pistol să anunțe ce a pregătit la jocul pentru amuletă. Cine face degustarea și ce bonus primește câștigătorul.

Colaj cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol la Chefi la cuțite Galerie
În a doua ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea a avut o premoniție înainte ca Gina Pistol să anunțe ce a pregătit la jocul pentru amuletă | Antena 1

A doua ediție a emisiunii Chefi la cuțite a adus un joc de amuletă plin de surprize, un artist pentru degustare, dar și un rival de temut pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Gina Pistol s-a întâlnit cu chefii în bucătărie pentru a anunța ce le-a pregătit pentru această ediție din 28 martie 2023. Înainte însă, Bontea a dezvăluit ce premoniție a avut.

Ce premoniție a avut Sorin Bontea înainte de jocul de amuletă din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

„Bine ați venit dragii mei și mă bucur să vă revăd. Eu sunt curioasă dacă a visat cineva azi-noapte un seif. Sau nu vă gândiți încă?”, a zis Gina Pistol, gata să dezvăluie ce a pregătit.

„N-am visat-o, dar o să vă spun pe cine am visat aseară. Pe Iosif, vorbesc foarte serios. Vorbesc foarte serios, nu știu de unde”, a fost premoniția avută de Sorin Bontea, în a doua ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

„Dragii mei, vorbesc despre cei de acasă, având în vedere ce tocmai a zis Sorin, este ciudat și o să ne bănuiți de diversiuni. Chef Iosif Ștefănescu!”, a zis Gina Pistol.

„Universul i-a trimis niște semne”, a zis Florin Dumitrescu, surprins de premoniția avută de colegul său.

„Abia aștept să-l chinuim”, a fost gândul pe care l-au avut imediat chefii despre Iosif Ștefănescu.

Ce avantaj aduce a doua amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11

Apoi, îndrăgita prezentatoare a anunțat că cel care va face jurizarea în ediția a doua din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite este celebrul cântăreț Mario Fresh.

Surpriza a fost și mai mare atunci când Gina Pistol a anunțat că, la acest joc de amuletă, fiecare farfurie trebuie să conțină cel puțin 11 legume. Bonusul, însă, merită din plin: „Poți salva un concurent de la eliminare”.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina

„E una dintre cele mai bune amulete”, a fost de părere Sorin Bontea.

Urmărește clipul video din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, Mario Fresh jurizează amuleta, iar frații Gavril vin la audiți... Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x