Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au adresat replici „acide”. Ce s-a întâmplat

Tensiunile și-au spus cuvântul în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o discuție aprinsă chiar înainte de ultimul battle. Hai să vezi de la ce a pornit cearta dintre cei doi jurați ai emisiunii.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
Tensiunile și-au spus cuvântul în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Spiritele s-au încins în ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici „acide” înainte ca proba să înceapă.

Discuția aprinsă dintre cei doi jurați a început din cauza amuletei pe a dat-o chef Cătălin Scărlătescu. Juratul a început să-i spună colegului său că în ultimul battle trebuie să gătească pentru echipa lui, fapt care a dus la o ceartă.

„Încă mă gândeam foarte serios la ce am de făcut când, în cămară, Scărlătescu vine tot grămadă peste mine. După ce am ieșit din cămară a venit din nou peste mine cu aceeași reacție”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Brigitta Gheorghe

Tensiunile și nervii s-au resimțit la cote maxime în platoul Chefi la cuțite. Cei doi jurați s-au enervat foarte tare, motiv pentru care replicile „acide” au fost nelipsite.

„Numai despre asta îmi spui, lasă-mă puțin! Da, vin! Ai răbdare! O să vin, am și eu echipă de întreținut”, a strigat chef Florin Dumitrescu la colegul său.

„Stai acolo, nu am nevoie!”, i-a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

Ce sarcină au primit chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu de la chef Cătălin Scărlătescu la începutul battle-ului

La scurt timp de la cearta dintre chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, Gina Pistol a dat start ultimului battle. Pentru că în joc se afla o amuletă, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost nevoiți să gătească pentru echipa colegului lor de platou în primele 30 de minute din probă.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când juratul i-a pus pe ceilalți doi chefi să ajute la cartofi.

„Așa ne umilești?!”, a zis chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis

„Păi ce vrei să fac, că nu am altceva de făcut?”, a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

„Nici nu ne spune ce gătește, de fapt. Nu vrea să ne spună, nu știu de ce.”, a mai mărturisit chef Sorin Bontea.

Cearta dintre chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a continuat și pe parcursul probei. Aceștia și-au spus replici dure care au atras atenția concurenților.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată în ultimul battle din sezonul 10. Ce probă au primit ... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă în ultimul battle. Ce „lovitură” au primit echipele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x