Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată în ultimul battle din sezonul 10. Ce probă au primit echipele

Echipele au primit o adevărat provocare în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Gina Pistol a pășit în platoul show-ului culinar cu o veste total neașteptată despre proba de gătit din ediției de luni seara, 28 noiembrie 2022.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Echipele au primit o adevărat provocare în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Sezonul 10 Chefi la cuțite se apropie de final! Ultimul battle din acest sezon a venit cu o adevărată provocare pentru concurenții rămași în competiție.

„Are cea mai mare miză: semifinaliștii”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu despre battle-ul 18.

Așa cum a obișnuit echipele, Gina Pistol a pășit în platoul emisiunii cu un anunț neașteptată despre proba din ediția 38 a show-ului culinar, de pe data de 28 noiembrie 2022. De altfel, chefii au așteptat cu nerăbdare și emoții veștile prezentatoarei TV.

Citește și: Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite. Care este ocupația tânărului acum, după ce i-a impresionat pe jurați

„Suntem la finalul confruntărilor sezonului 10. Cine va trece confruntările de astăzi își poate trece la CV o primă performanță: semifinalist Chefi la cuțite”, au fost cuvintele Ginei Pistol care au emoționat concurenții.

Ce probă au primit echipele din partea Ginei Pistol în ultimul battle al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 28 noiembrie 2022

Tot în ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, chefii au avut ocazia să răspundă corect la o ultimă ghicitoare înainte de a afla proba și jurații din această seară. De data aceasta, chef Florin Dumitrescu a fost mai rapid decât chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, oferind varianta corectă în util.

De asemenea, Gina Pistol a anunțat că ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite aduce o probă neașteptată. Concurenții au fost puși să facă o farfurie cu semnătura Chef-ului.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Brigitta Gheorghe

Mai mult decât atât, jurații și-au dorit să afle cine sunt degustătorii. Prezentatoarea TV nu a stat prea mult pe gânduri și a mărturisit că cei care vor degusta din preparatele echipelor sunt Cocuța și Bogdan Boantă împreună cu colegii lor.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022

Chef Cătălin Scărlătescu le-a dat o mare „lovitură” lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Juratul a folosit o amuletă foarte puternică prin intermediul căreia îi poate lua pe ceilalți doi chefi să lucreze alături de echipa lui timp de 30 de minute dintr-o probă.

„Eu am o super amuletă!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite sunt aleși, în seara aceasta. Urmează un maraton de 4 ediții consecutive... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au adresat replici „acide”. Ce s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x