Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Primii concurenți care au mers direct în semifinala sezonului 10. Ce au decis chefii

În ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost puși într-o situație de-a dreptul delicată. Cei joi jurați au ales primii semifinaliști din acest sezon.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și echipele lor Galerie
În ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost puși într-o situație de-a dreptul delicată | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o mulțime de surprize în ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022. După un battle foarte dificil, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au primit o veste neașteptată.

În urma verdictului final pe care l-a adus banda în bucătăria show-ului culinar, cei doi jurați au fost nevoiți să își trimită jumătate de echipă la duel, iar cealaltă jumătate în semifinală. Chef Sorin Bontea a salvat doi concurenți de la proba individuală, în timp ce chef Florin Dumitrescu a trimis mai departe un singur concurent.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis

„M-am hotărât foarte greu, m-am învârtit de nu știu câte ori. Fiecare are șansa lui... trebuie să fac și alegerea asta”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Cine sunt primii semifinaliști ai sezonului 10 Chefi la cuțite

Alegerea a fost una foarte dificilă pentru cei doi jurați. Aceștia s-au gândit foarte bine și au luat o decizie în privința concurenților ce urmează să meargă mai departe în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite.

Chef Sorin Bontea a hotărât să-i salveze pe Paco și Gabi, în timp ce Flori, Titus și Gigi Burger vor merge la duel. De asemenea, chef Florin Dumitrescu a trimis-o în semifinală pe Oxy, iar la proba individuală au intrat Manciu și Raluca.

„M-am emoționat foarte tare! Mulțumesc pentru această oportunitate”, a mărturisit Paco cu vocea tremurândă și ochii în lacrimi.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Sorin Bontea a folosit amuleta și l-a salvat pe Titus Antonescu

„Nu poți să îți imaginezi cum îmi bate inima în momentul ăsta”, a mai adăugat Gabi la auzul veștii.

„Sunt foarte fericită, eu eram gata să mă duc la individuală. Nu știu dacă visez ce se întâmplă acum, am un amalgam de sentimente pe care nu pot să le explic. Am o groază de emoții pe care nu pot să le explic și nu știu ce se întâmplă.”, a dezvăluit Oxy cu ochii în lacrimi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după ultimul battle din sezonul 10. Cum a reacționat So... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x