Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă în ultimul battle. Ce „lovitură” au primit echipele adverse

Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o „lovitură” neașteptată din partea lui chef Sorin Bontea la ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe data de 28 noiembrie 2022. Juratul și-a pus în joc o nouă amuletă.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o „lovitură” neașteptată din partea lui chef Sorin Bontea la ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe data de 28 noiembrie 2022 | Antena 1

Ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor multe momente tensionate, emoții, o probă dificilă și amulete puternice. Concurenții și chefii au fost puși la grea încercare în ediția 38 a show-ului culinar, de pe 28 noiembrie 2022.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a folosit o amuletă supremă în această seară. Acesta a avut puterea de a-i lua pe ceilalți doi jurați să lucreze alături de echipa lui timp de 30 de minute.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, situație tensionată în bucătărie: „Îmi venea să urlu”

Surprizele nu au întârziat să apară la ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea s-a decis să scoată „armele” spre finalul probei, folosind o amuletă care a pus în dificultate echipele adverse.

Ce amuletă a folosit chef Sorin Bontea la ultima probă din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022

Chef Sorin Bontea a luat pe toată lumea prin surprindere cu o amuletă neașteptată la ultimul battle din sezonul 10 al show-ului culinar. Spiritele din platou au început să se agite atunci când juratul a apăsat butonul roșu de lângă bandă.

„Mai aveam și eu o amuletă, ultima din acest sezon”, a mărturisit juratul.

Chef Sorin Bontea a reușit să își pună în dificultate „rivalii”, folosind o amuletă prin care poate da freeze celorlalte două echipe timp de 10 minute, cu excepția unui singur concurent per echipă, ales de el.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce au făcut Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Așadar, juratul a decis ca Oxy să fie singura care va putea să gătească din echipa lui chef Florin Dumitrescu în cele 10 minute de freeze, iar din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a ales-o pe Mădălina Cafadaru.

„V-am adus un avantaj”, a strigat chef Sorin Bontea la concurenții săi.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a ieșit din minți spre finalul battle-ului. Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa aurului galben, și Mădălina Cafadaru sunt concurenții pe care juratul și-a „vărsat” cel mai mult nervii.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au adresat replici „acide”. Ce s-a întâm... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după ultimul battle din sezonul 10. Cum a reacționat So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x