Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați. Cine sunt semifinaliștii sezonului 10

Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați din sezonul 10 Chefi la cuțite în ediția de luni, 28 noiembrie 2022. Iată ce concurenții au mers în semifinala show-ului culinar.

Colaj cu Gina Pistol, cei trei chefi și concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite Galerie
Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați din sezonul 10 Chefi la cuțite în ediția de luni, 28 noiembrie 2022 | Antena 1

Ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o eliminare dublă. Unii concurenți s-au descurcat foarte bine la duel în timp ce alții au fost puși în dificultate de tema probei.

Chefii au fost atenți la toate detaliile din farfuriile celor intrați la proba individuală. Aceștia au ales cu grijă preparatele care au trimis doi concurenți acasă în această seară.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

„Ultima confruntare, ultima probă individuală. Nu v-ați descurcat rău nici azi, după atâta oboseală și emoții. Oricum, sunteți câștigători. A fost o aventură de nota 10 în sezonul 10”, a fost mesajul pe care l-a transmis Gina Pistol cu lacrimi în ochi.

Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați din sezonul 10 Chefi la cuțite

Prezentatoarea TV a pășit în platoul emisiunii cu vești bune pentru unii concurenți, dar și cu vești rele pentru alții. Aceasta a început să enumere, rând pe rând, semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Titus Antonescu și Mădălina Crețan sunt concurenții care au obținut cel mai mic punctaj la duel, motiv pentru care au fost eliminați din competiția show-ului culinar.

„Deci am o criză de plâns din care nu o să mă opresc, dar nu știu de ce. (...) În momentul de față simt că nu îmi mai e frică de nimic din punct de vedere culinar”, a mărturisit soția lui NOSFE.

„E greu să ajungi în semifinală ca bucătar amator. Mă bucur foarte tare că am plecat acum și că nu am făcut ceva în semifinală pentru a pleca cu capul jos. Mi-am încheiat parcursul mândru, bucuros. Vă mulțumesc din tot sufletul! Nu pot să fiu trist”, a precizat Titus Antonescu.

Cine sunt semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite

În ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022, telespectatorii au aflat semifinaliștii. Emoțiile s-au simțit la cote maxime în platoul emisiunii, dar și în fața micilor ecrane.

Iată ce concurenți au intrat în semifinala show-ului culinar.

1. Raluca Todea

Raluca Todea a intrat în semifinala emisiunii cu preparatul său care a obținut 15 puncte din partea juraților, singura notă maximă din această seară. Concurenta a demonstrat încă o dată cât este de talentată în bucătărie.

2. Florica Boboi

De asemenea, Florica Boboi a revenit în bucătăria show-ului culinar cu 12 puncte. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a fost extrem de entuziasmată atunci când Gina Pistol i-a rostit numele și punctajul.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit grea pentru al 17-lea battle. Ce a urmat

3. Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Tot cu 12 puncte a mers mai departe în competiție și Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Concurentul nu a fost foarte mulțumit de punctajul pe care l-a luat la duel, însă s-a bucurat că a ajuns până în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite.

4. Dan Manciu

Printre semifinaliști se numără și Dan Manciu care a luat 14 puncte. De data aceasta, concurentul a reușit să-l surprindă pe chef Florin Dumitrescu cu ambiția sa și talentul în arta culinară.

5. Mădălina Cafadaru

Mădălina Cafadaru este al doilea semifinalist din echipa aurului galben. Concurenta a mers mai departe în competiție cu 12 puncte.

6. Gigi Burger

Gigi Burger a așteptat cu sufletul la gură să afle dacă părăsește competiția sau trece în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite. Acesta a sărit de bucurie când Gina Pistol i-a spus că se numără printre semifinaliști deoarece preparatul său a obținut 11 puncte.

7. Oxy (Roxana Crudu)

Oxy (Roxana Crudu) a fost trimisă în semifinală de către chef Florin Dumitrescu înaintea ultimului duel. Juratul a avut de făcut o alegere importantă, după ce echipa lui și echipa lui chef Sorin Bontea au obținut un număr egal de farfurii la battle.

8. Gabriel Drăgușanu

Gabriel Drăgușanu se află printre semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurentul a fost trimis în etapa următoare a competiției de către chef Sorin Bontea înaintea ultimului duel.

9. Paco

Paco este al treilea concurent din echipa aurului alb care merge în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite. De altfel, Paco a fost trimis de chef Sorin Bontea mai departe în concursul culinar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un ... Mesajul lui Titus Antonescu după ce a părăsit competiția Chefi la Cuțite. Ce le-a transmis celor trei chefi, înainte de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x