Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Bogdan Mocanu gătit un preparat neașteptat. Ce le-a povestit chefilor despre Jador

Bogdan Mocanu, artistul cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok, a venit să își încerce norocul la Chefi la cuțite în calitate de invitat. Tânărul i-a luat prin surprindere pe jurații show-ului culinar cu un preparat neașteptat, dar și cu o serie de mărturisiri despre Jador.

Bogdan Mocanu și chefii la Chefi la cuțite Galerie
Bogdan Mocanu, artistul cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok, a venit să își încerce norocul la Chefi la cuțite în calitate de invitat | Antena 1

Bogdan Mocanu 24 de ani, vine din Bârlad și este de meserie artist, dar și influencer. Invitatul din ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 28 septembrie 2022, este o figură foarte cunoscută în mediul online. Acesta are 619.000 urmăritori pe Instagram și peste 1 milion de urmăritori pe TikTok.

Cântărețul a dezvăluit în bucătăria show-ului culinar faptul că îi place foarte mult mâncare, chiar dacă acest lucru nu este vizibil deoarece are un fizic de invidiat. Pentru a-i impresiona pe cei trei jurați, Bogdan Mocanu a luat decizia să gătească kunefe, un desert cald arăbesc-turcesc.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Irina Fodor, veste neașteptată despre o nouă amuletă. Ce miză uriașă se află în joc

„Am decis să surprind pe toată lumea, mai ales pe mine. Sunt artist, influencer, textier, omul bun la orice. (...) Am început să îmi gătesc singur toate mesele de la vârsta de 14 ani. Nu cred că o să-i impresionez pe chefi cu preparatul meu, însă cred că o să le placă și nu o să ia doar o lingură din el”, a spus artistul.

Bogdan Mocanu a uimit jurații cu plating său din farfurie în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 septembrie 2022

Nici bine nu a intrat în platoul emisiunii că chef Sorin Bontea a ținut să-i spună câteva cuvinte despre plating-ul deosebit. Bogdan Mocanu le-a mărturisit juraților că fructele din farfurie sunt doar de decor.

De asemenea, invitatul din ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 28 septembrie 2022, le-a povestit chefilor câteva detalii despre viața sa, dar și despre prietenia pe care o are cu Jador.

„Am un milion de urmăritori pe TikTok. Am scos câteva melodii, s-au adunat câteva sute de milioane de vizualizări, am văzut că merge... Câștig bani din muzică, majoritatea pieselor le fac pentru Jador.”, a spus artistul.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Alessandro Salvatori e italianul îndrăgostit de România cu o poveste emoționantă de viață

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și a spus că se întâlnește foarte des cu Jador în aeroport.

„Într-o zi m-am întâlnit cu el la aeroport și mi-a zis că se duce la Istanbul să mănânce niște paste.”, a povestit cheful.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Sosia lui Gordon Ramsay și-a făcut apariția în platou. Cuvintele lui au lăsat mască... Aseară, la Chefi la cuțite: Martin Jordan, apariție de senzație în rolul celebrului Chef Gordon Ramsay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x