Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Gina Pistol a anunțat ce amuletă puternică a pus în joc. Cine face degustarea: „Un cuplu de aur!”

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat că o fostă concurentă va găti alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la jocul pentru amuletă. Când au auzit cine va face degustarea și ce avantaj este pus în joc, chefilor nu le-a venit să creadă.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a anunțat că o fostă concurentă va găti alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la jocul pentru amuletă | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat, extrem de curioși, să afle ce surpriză le-a pregătit frumoasa Gina Pistol la acest joc de amuletă. Surpriza a fost mare atunci când au aflat alături de cine vor găti, cine face degustarea, dar și ce bonus uriaș aduce cea de-a treia amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Gina Pistol a dezvăluit ce amuletă a pregătit și cine face degustarea, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11

De data aceasta, chefii vor găti alături de Roxana Blenche, fostă concurentă a emisiunii. Cei trei s-au bucurat s-o revadă și s-o aibă printre ei, la bancul de lucru.

„Și ca totul să fie spectaculos astăzi, nu avem un jurat, ci doi”, a zis Cătălin Scărlătescu.

„Un cuplu de aur! Ea are o voce de aur, soțul cântă și el, dar nu neapărat vocal”, a dat Gina Pistol primele indicii.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

Sorin Bontea a ghicit imediat că este vorba despre Viorica și Ioniță de la Clejani.

„Spectaculoși, efervescenți”, au fost chefii de părere, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite.

„M-am gândit că cel mai potrivit ar fi să le oferim niște farfurii extrem de vii, de colorate, la fel de pline de culor. Și cum numărul 11, în continuare, mă urmărește...Vorbim, dragii mei, de 11 culori”, a fost vestea pe care a dat-o Gina Pistol despre această probă de amuletă.

„Nu mai gătesc, gata! E aproape imposibil! Nu există 11 culori!”, a strigat Florin Dumitrescu.

Totuși, ca să „îndulcească” puțin proba, Gina Pistol le-a explicat faptul că pot fi și combinații de culori și nuanțe în farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

„Echipele adverse vor trebui să vorbească numai în versuri. Echipa care nu respectă regula primește freeze un minut”, a fost amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol.

„Această amuletă deveni o mare problemă dacă nu o am”, a zis Florin Dumitrescu, anticipând cât de periculoasă poate deveni o situație în care are echipa în freeze și oalele sunt pe foc.

Apoi, cronometrul a pornit și cei trei chefi, împreună cu Roxana Blenche, s-au apucat imediat de treabă.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de piață. Diseară: Roxana Blenche, al patrulea Chef la amuletă, iar Viorica și Ioniță de la Cleja... Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x