Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă

Nina Hariton este concurenta care a reușit să devină prima femeie care a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite. Din ce echipa cărui chef a ales să facă parte și ce dezvăluiri emoționante a făcut despre viața ei.

Colaj cu Nina Hariton și cei trei jurați la Chefi la cuțite Galerie
Nina Hariton este concurenta care a reușit să devină prima femeie care a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Nina Hariton, care lucrează ca agent imobiliar în Parus. Concurenta a primit trei cuțite de aur din partea chefilor.

Nina Hariton a primit trei cuțite de aur în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. În echipa cărui chef a ales să meargă

Copleșită de emoții, femeia în vârstă de 31 de ani a spus că este fericită că a reușit să își îndeplinească visul de-a ajunge în fața chefilor. Știind că Scărlătescu nu este un fan al clătitelor, aceasta a renunțat la ideea de Crepes Suzette și a ales să facă un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit concurenta în timp ce își pregătea rețeta.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare

„Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomie franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a zis concurenta care a primit trei cuțite de aur în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Nina Hariton gatind, înainte să primească trei cutite de aur la chefi la cutite

Nina Hariton a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite sezonul 11

Când rețeta a fost gata, farfuriile au fost trimise la degustare. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Nina Hariton.

Accentul franțuzesc al concurentei a atras imediat atenția celor trei chefi, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Nu avea să bănuiască însă faptul că urma să primească cuțitul de aur de la toți cei trei chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor

Nina Hariton a dezvăluit cum dragostea a făcut-o să ajungă în Franța, acolo unde soarta a făcut-o să se apuce de cursuri de gătit și chiar să lucreze într-un restaurant ce aparținea chefului John Carlino, într-o braserie a unui hotel de cinci stele.

„Ai acest parcurs gastronomic de invidiat, pe care mulți bucătari l-ar invidiat, dar cu toate astea ești agent imobiliar”, a zis Florin Dumitrescu.

Se pare că dorința de-a avea echilibru în viața personală a făcut-o să aleagă o meserie care să îi permită să stea mai mult cu familia. Pasiunea ei pentru bucătărie a fost răsplătită la Chefi la cuțite, atunci când a primit trei cuțite de aur.

În ce echipă a ales să meargă Nina Hariton după ce i-au fost oferite cele trei cuțite de aur din partea chefilor, în ediția 3 a sezonului 11 Chefi la cuțite, difuzată pe 29 martie 2023

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au arătat că au oferit trei cuțite. Surpriza cea mare a venit abia apoi, atunci când Scărlătescu a oferit cuțitul de aur. N-a durat mult și chiar și Dumitrescu a dat cuțitul de aur.

„Dacă Bontea îmi dă cuțitul de aur, mă duc la el în echipă!”, a fost replica neașteptată a concurentei.

„Doamne, ce talent am! Vinzi foarte mult. Ai și vrăjeala!”, a zis Bontea, fericit că și-a găsit un cuțit de aur pentru sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi. Ce a zis despre Andr... Cine este Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce premieră a reușit concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x