Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Două echipe au intrat la duel. Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu

În prima ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, concurenții din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu au intrat la duel și au primit o probă de gătit complet neașteptată. Acesta a fost momentul în care ceva neașteptat s-a întâmplat între Patrizia și Natanticu.

natanticu si patrizia paglieri in bucataria chefi la cutite Galerie
Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu în ediția specială Chefi la cuțite | Antena 1

Chefi la cuțite a revenit pe 29 noiembrie 2021 cu o ediție specială, dedicată unui moment important: ziua Antenei 1.

De data aceasta, cei care au ajuns „la cuțite” au fost chiar concurenții din sezonul 4 al reality show-ului Asia Express-Drumul Împăraților. După prima probă de gătit, ce a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu și de echipa roșie, echipa albastră condusă de Sorin Bontea și cea galbenă a lui Florin Dumitrescu au intrat la un duel al tigăilor! Când Gina Pistol a dat startul, concurenții s-au apucat de gătit, iar tensiunea a atins cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite, în ediția specială. Un moment inedit a fost atunci când între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu s-a întâmplat ceva complet neașteptat.

Echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel, în ediția specială Chefi la cuțite, din 29 noiembrie 2021

Ziua Antenei 1 nu se putea sărbători fără una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale postului. Și ce alți concurenți ar fi fost mai potriviți pentru această aventură culinară de senzație, dacă nu cei de la Asia Express, sezonul 4?

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, după show

După ce au îndurat chinurile autostopului și s-au întrecut în fel și fel de misiuni dificile, vedetele de pe Drumul Împăraților au acceptat provocarea de a-și pune șorțul și de-a găti, sub comanda celor trei titani ai bucătăriei: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

În ediția specială Chefi la cuțite, difuzată în data de 29 noiembrie 2021, cele trei echipe s-au întrecut într-o probă de gătit românește. Preparatele au fost apoi degustate de concurenții din sezonul 3 Asia Express și aceștia au fost cei care au dat verdictul. Farfuria care s-a remarcat a fost cea a echipei roșii, condusă de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

A urmat apoi duelul între echipa galbenă a lui Florin Dumitrescu și cea albastră, a lui Sorin Bontea. Emoțiile au fost mari, dar concurenții au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a primi note cât mai mari din partea celor trei chefi. Printre cei care s-au simțit stăpâni pe situație a fost, desigur, Patrizia Paglieri, care este un chef cunoscut din România.

Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu în ediția specială Chefi la cuțite, de la Antena 1

Deși se aflau la duel, între Patrizia Paglieri și Cosmin Natanticu s-a întâmplat un lucru complet neașteptat. Dacă la Asia Express-Drumul Împăraților cei doi au avut anumite neînțelegeri, iată că la Chefi la cuțite securea războiului a fost îngropată și concurenții au ajuns la sentimente mai bune.

În mod surprinzător, Patrizia Paglieri a ales să îl ajute pe Cosmin Natanticu la proba de duel din ediția specială Chefi la cuțite. Aceasta i-a dat sfaturi prețioase, pentru ca preparatul lui să iasă cât mai binie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce și-au spus cei doi și ce s-a întâmplat mai departe? Află urmărind clipul video de mai sus din prima ediție specială Chefi la cuțite de la Antena 1, difuzată în data de 29 noiembrie 2021.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat prima probă a ediției speciale. Chef Cătălin Scărlătescu a făcu... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intraț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x