Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 mai 2021. A doua probă de gătit din bootcamp i-a surprins din plin pe concurenți! „Toți am tăcut”

Cei 45 de concurenți rămași în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au aflat ce probă de gătit le-a pregătit de data aceasta frumoasa Gina Pistol.

concurenți din a doua proba de bootcamp de la chefi la cutite Galerie
Concurenții din etapa a doua de bootcamp „Chefi la cuțite” au primit o temă de gătit complet neașteptată | Antena 1

După prima etapă de bootcamp, în care 75 de concurenți s-au înfruntat la o probă de gătit rețete cât mai savuroase de sandvișuri, cei 45 rămași în competiție s-au reîntors în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a două etapă de bootcamp.

Emoțiile sunt uriașe și fiecare concurent rămas în competiția din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar își dorește să impresioneze și să demonstreze că merită un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce temă de gătit au primit concurenții din etapa a doua de bootcamp, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a adus o surpriză de zile mari pentru toată lumea! Cei trei chefi au extras câte un băț din mâna prezentqatoarei și au descoperit că este vorba despre niște tacâmuri ce reprezintă, de fapt, culorile tunicilor din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a primit verde (furculița), Florin Dumitrescu a primit albastru (cuțit) și Cătălin Scărlătescu a primit mov (lingura).

Citește și: Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Apoi, cei 45 de concurenți rămași în bootcamp au descoperit ce îi așteaptă la proba de gătit!

Concurenții din a două etapă de bootcamp, la Chefi la cuțite

Concurenții din a două etapă de bootcamp, la Chefi la cuțite

„La proba de astăzi nu o să vă dau multe lămuriri, eu vă spun un singur cuvânt: cartof”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Unii dintre concurenți s-au bucurat atunci când au aflat că trebuie să gătească rețete folosind una dintre cele mai banale legume, în timp ce alții și-au pierdut instant entuziasmul.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii au avut parte de surprize la degustarea din bootcamp! Ce ciudățenii au găsit în farfurii

„Sunt atât de multe tipuri de cartof și sunt atât de multe moduri de-a găti cartofii încât azi trebuie doar să duci lipsă de imaginație ca să nu scoți o farfurie”, a explicat Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi totul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Ce culori au tunicile și câți membri vor avea echipele lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătesc... Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii s-au enervat și au certat concurenții, în a două etapă de bootcamp! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x