Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii au avut parte de surprize la degustarea din bootcamp! Ce ciudățenii au găsit în farfurii

În ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele din etapa a doua de bootcamp și și-au ales concurenții din echipe.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand in a doua proba de bootcamp de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat rețetele pregătite de concurenți în proba a doua de bootcamp la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În etapa a doua de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, alți 15 concurenți (cei din seria a doua) au intrat în bucătărie pentru a pregăti rețete în care cartoful să fie vedetă.

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au înarmat cu tacâmuri și au pornit degustarea farfuriilor.

Chefii au avut parte de surprize uriașe în degustarea din a doua etapă de bootcamp din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Prima farfurie degustată de chefi a fost cea pregătită de Enzo di Vita, care a mizat pe o rețetă de musaca de cartofi care nu a impresionat. Apoi a urmat Victorina Matveev, care a făcut piure și cartofi duchesse, lucru apreciat din plin de cei trei titani ai bucătăriei. Luminița Marcu, în schimb a reușit să îi surprindă din plin pe jurați cu un „arici pogonici” făcut din piure de cartofi și umplut cu un amestec de carne.

Citește și: Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Apoi, la degustare a urmat Revesz Florin, care a primit ceva critici și sfaturi din partea juraților, care au subliniat talentul culinar al concurentului. Mataz Alzarau a pregătit un piure roz în formă de „bomboane”, dar nu a reușit să impresioneze. La degustare, Mălai Cristina a fost mai mult decât emoționată și intimidate de prezența celor trei chefi. Vincenzo Aiello a pregătit o supă cremă de cartof, dar și în cazul lui emoțiile și-au spus cuvântul.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Chefii au avut parte de surprize în etapa a doua de bootcamp de la „Chefi la cuțite”

Rând pe rând, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților din seria a doua din bootcamp, în încercarea de-a descoperi cine merită să primească o tunică ce asigură un loc într-una dintre cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Ea e concurenta care i-a uimit pe chefi! Ce au recunoscut jurații

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi cine a mai impresionat sau a mai deamăgit chefii!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătesc... Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Ea e concurenta care i-a uimit pe chefi! Ce au recunoscut jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x