Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii s-au enervat și au certat concurenții, în a două etapă de bootcamp! Ce s-a întâmplat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit surpriză după surpriză, în a doua etapă de bootcamp, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceștia s-au supărat și i-au certat pe unii dintre concurenți.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand in a doua proba de bootcamp de la „Chefi la cuțite” Galerie
Concurenții din a două probă de bootcamp de la „Chefi la cuțite” au primit o temă de gătit surprinzătoare | Antena 1

În ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, doar 45 de concurenți au mai rămas în competiție. La finalul celei de-a doua probe, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor anunța cine sunt cei împreună cu care își vor forma o echipă.

De data aceasta, timp de șaizeci de minute, cei rămași în competiție au avut la dispoziție 60 de minute pentru a pregăti rețete cât mai gustoase în care vedetă să fie cartoful! Timpul de gătit s-a scurs rapid și apoi a venit momentul ca chefii să deguste farfuriile făcute de prima serie de concurenți, formată din 15 persoane.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au enervat și au certat concurenții în a doua probă de bootcamp din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Mirela Negoiță a fost prima concurentă care a experimentat emoțiile degustării. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au observat încă din prima faptul că doamna a fost harnică și a pregătit ceafă la grătar cu piure de cartofi și o omletă cu cartofi și bacon. Apoi, cei trei au analizat atent supa cremă de cartofi pregătită de Valentina Ioniță.

Citește și: Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Extrem de emoționată, Narcisa Suciu a primit din partea chefilor laude pentru faptul că a reușit să dea gust preparatului său. Radu Micu, în schimb, a mizat pe simplitate și a făcut piure de cartof simplu și piure de cartof mov, cu bacon.

Cei trei titani ai bucătăriei au mers pe la fiecare banc de lucru și au degustat atent mâncărurile pregătite de concurenți.

Mirela Negoiță, in momentul in care chefii i-au degustat farfuria

Mirela Negoiță, în momentul în care chefii i-au degustat farfuria

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au apreciat farfuriile simple, cu gust, dar și elementele surpriză. Totuși, din cauza emoțiilor, unii concurenți s-au cam îndepărtat de la tema inițială și nu au făcut din cartof o vedetă în farfurie, așa cum ar fi trebuit. Totuși, jurații „Chefi la cuțite” au văzut dincolo de greșeli și au intuit cine a fost muncitor.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 mai 2021. Chefii au avut parte de surprize la degustarea din bootcamp! Ce ciudățenii au găsit în farfurii

Ce concurenți din această serie de gătit au impresionat și cine a dezamăgit?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 29 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 3 mai 2021. A doua probă de gătit din bootcamp i-a surprins din plin pe concurenți! „Toți am tăcut”... Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x