Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, accidentare dureroasă în bucătărie. Ce a făcut la gătitul în miniatură

Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o accidentare dureroasă în timpul jocului de amuletă cu numărul 14 de luni seară, 3 octombrie 2022. Hai să vezi ce show total au făcut chefii în bucătăria show-ului culinar la gătitul în miniatură.

Chef Florin Dumitrescu s-a ars la degete în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o accidentare dureroasă în timpul jocului de amuletă cu numărul 14 de luni seară, 3 octombrie 2022 | Antena 1

Chefii au primit o provocare de zile mari la jocul de amuletă cu numărul 14 de pe data de 3 septembrie 2022. Aceștia au primit un cadou total neașteptat din partea Ginei Pistol, care i-a pus în dificultate.

Prezentatoarea TV i-a anunțat pe jurați că trebuie să gătească în vase și cu ustensile de dimensiuni foarte mici, fapt care i-a amuzat foarte tare. Chef Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni hohotele de râs când a văzut ce are în cutia pe care a primit-o de la Gina Pistol.

De asemenea, chefii au avut la dispoziție 10 minute să se gândească la preparatele pe care vor să le facă. Situația a devenit savuroasă pentru telespectatori după ce jurați au început să toace legumele pentru ciorbă cu un cuțit în miniatură.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Hemalatha Divakaran, preparatul iute care l-a luat prin surprindere pe chef Florin Dumitrescu

„Treaba asta nu am făcut-o niciodată! Să gătim în miniatură, asta e chestie de psihopați!”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu s-a accidentat în bucătărie la jocul de amuletă cu numărul 14 al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022

Jocul de amuletă din ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite i-a pus în dificultate pe cei trei jurați ai show-ului culinar. Mai mult decât atât, chef Florin Dumitrescu a avut parte de o accidentare dureroasă în bucătărie.

Juratul s-a ars la mână după ce și-a luat oală de pe foc și a dus-o pe bancul de lucru: „Frige! E mică, dar tot frige!”

„M-am ars la mână ca la nebuni pentru că aveam în mână un prosop de jucărie, un plastic. Noroc că bluza mea e mai mare cu două numere, nu știu de ce am bluza mai mare cu două numere, și am putut să mă folosesc de bluză să nu mă mai ard la degete”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Daniela și Lucreția Grigoraș au reușit să-i „păcălească” pe jurați. Ce au crezut aceștia

În timp ce colegul lor striga de durere în platoul emisiunii, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au făcut show total cu tehnica lor de gătit în miniatură. Cei trei jurați s-au descurcat de minune la probă, chiar dacă nu au avut ustensilele potrivite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj uluitor aduce amuleta 14. Gina Pistol le-a dat chefilor o provocare de zil... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 14. Care a fost verdictul final al Simonei Pope...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x